Assetto Corsa PC, PS4, XBOXONE

Konzolokra is megjelent az elmúlt évek egyik legjobb autós szimulátora.
Típus:

Assetto Corsa konzolos teszt

Háromszázig húzatni egy Ferrari FXX K-t a Nordschleifén, beülni egy Lamborghini Aventadorba, pályarekordot felállítani Imolában. Minden autórajongó erről álmodik. És arról, hogy legyen végre egy jó konzolos szimulátor.

Brit toplista: jól indított a Deus Ex: Mankind Divided

Ugyan remek rajtot vett a Deus Ex: Mankind Divided, hiszen a szigetországi eladási lista élén kezdett, az öröm mégse lehet teljes. Az első heti adatok alapján a Human Revolution sokkal erősebben nyitott.

Assetto Corsa - bemutatkozott a szezonbérlet

Múlt héten végre konzolokra is megjelent a PC-n már egy ideje nyüstölhető Assetto Corsa, így az 505 Games időszerűnek látta bemutatni a játékhoz később érkező tartalmakat összegyűjtő Season Passt is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nemcsak az időjárás, a heti megjelenési lista is azt mutatja, hogy közeleg a nyár vége. Lesz miből válogatni a következő napokban, még akkor is, ha a főszerepet egyértelműen az új Deus Ex kapja majd.

Jönnek a Porschék az Assetto Corsába

Sűrű időszak elébe néznek az Assetto Corsa-rajongók: nyáron érkezik a játék konzolos változata, ősszel pedig kapunk egy új DLC-t, amiben a Porschék kapják a főszerepet.

Még tovább csúszik az Assetto Corsa

Az eredetileg áprilisra tervezett, majd júniusra tolt konzolos Assetto Corsa csak nem akar megjelenni. A Kunos Simulazioni ugyanis megerősítette, a játék PS4-es és Xbox One-os változatára további egy hónapot kell még várnunk.

Assetto Corsa - az élethű élmény

Az Assetto Corsa legújabb konzolos kedvcsinálója arra hívja fel a figyelmet, hogy az 505 Games és a Kunos Simulazioni a minél élethűbb élmény érdekében az összes autó gyártójának telemetriáját és adatait felhasználta.

Csúszik egy kicsit az Assetto Corsa megjelenése

Eredetileg az áprilisi megjelenések sorát gyarapította volna a PC-re már kapható Assetto Corsa konzolos változata, de a kiadásért felelős 505 Games most megerősítette, hogy ezt nem tudják tartani, és júniusra csúszik a premier.

Áprilisban jön a konzolos Assetto Corsa

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a tavaly nyáron bejelentett konzolos Assetto Corsa. A Kunos Simulazioni rengeteg elismerést besöpört szimulátorának átirata április végén debütál PS4-en és Xbox One-on.

Konzolokra is megjelenik az Assetto Corsa

Az olasz Kunos Simulazioni frissen kiadott közleménye szerint a csapat az 505 Games-szel kötött megállapodás értelmében jövőre konzolokra is elhozza nekünk a PC-n már nagy sikert aratott Assetto Corsát.