Transformers: Devastation PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A klasszikus rajzfilmeket idézi az új Transformers-játék.

E3 2015: Időutazás a Transformers Devastationnel

A Transformers Devastation kiköpött úgy néz ki, mint egy nyolcvanas évekbeli rajzfilm, és a gameplay demója alapján még jobban tetszik nekünk. Kifejezetten üdítő próbálkozás a Michael Bay-mánia után.

E3 2015: A második galériafrissítés

Az E3 második napján sem apadt el a forrás, ismét rengeteg screenshotot sikerült összegyűjtenünk nektek. A tegnapi konferenciák slágerjátékai mellett kaptunk CoD: Black Ops 3, Need for Speed és MGS 5 képeket is.

E3 2015: Transformers: Devastation részletek

Tegnap befutott a hétvégén leleplezett Transformers: Devastation első kedvcsinálója, most pedig a Platinum Games egyik alkalmazottja jóvoltából az első hivatalos konkrétumokra is fény derült.

E3 2015: Transformers Devastation trailer

Az Activision megerősítette, valóban készül a hétvégén kiszivárgott Transformers Devastation. A játékot a Platinum Games fejleszti, és tényleg egy G1 témájú robotos akció lesz. A megjelenésre őszig kell várnunk.

E3 2015: Transformers-játékon dolgozik a Platinum?

Nagyon úgy néz ki, hogy az idei E3-on nem a Vanquish folytatását jelenti be a Platinum Games. A csapat új, készülő játéka ugyanis a kiszivárgott hírek szerint egy Transformer-játék lesz, a Transformers Devastation.