The Elder Scrolls: Legends Mobil, PC, PS4, SW, XBOXONE

Gyűjtögetős kártyajáték a The Elder Scrolls alapján.
Típus: Fantasy, gyűjtögetős, kártyajáték

Mobilokra is befutott a The Elder Scrolls: Legends

A The Elder Scrolls kártyajáték-spinoffja már az év elejétől elérhető PC-n és tableteken, de az iOS-es és androidos változatra csak mostantól csaphatunk le. Ha kisebb képernyőd van, nincs baj, egyszerűsített kezelőfelületet kapsz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aggodalomra semmi ok, június végén is lesz mivel játszani! Szokásunkhoz hűen ezúttal is összegyűjtöttük a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összegző listánkat, csekkoljátok!

E3 2017: Tovább bővül a The Elder Scrolls: Legends

A The Elder Scrolls-sorozat kártyajátékos kitérője, a The Elder Scrolls: Legends is kiegészül. A Heroes of Skyrim a tervek szerint az új játékmechanikai elemek mellett több mint 150 új kártyát is tartalmazni fog.

E3 2017: Itt nézd vissza a Bethesda konferenciáját!

Szerencsére volt időnk kipihenni a Microsoft buliját, így a Bethesda konferenciáját már kipihenten nézhetitek végig. A közvetítés reggel 6-tól indul, és már jó helyen vagy, ha élőben néznéd az új Wolfenstein vagy a The Evil Within bejelentését.

Új freemium-játékon dolgozik a Bethesda

Egy álláshirdetés szerint vadonatúj, freemium-modellre épülő játékon dolgozik a Bethesda csapata. Reményeink szerint a hivatalos bejelentésre sem kell sokat várni, hiszen nyakunkon az E3.

The Elder Scrolls: Legends - új platformokon is

Nem tetszik a Bethesda saját launchere? Akkor irány a Steam, elvégre már a Valve rendszerében is elérhető a The Elder Scrolls világában játszódó kártyajáték, sőt, mostantól androidos tableteken is tolhatod.

The Elder Scrolls: Legends - itt a végleges változat

Véget ért a The Elder Scrolls: Legends hosszas bétatesztelése, most már a játékosok a végleges változatot nyúzhatják. Ezzel együtt a Bethesda elárulta, hogy mire készül a következő hónapokban.

The Elder Scrolls: Legends bétateszt

Nincs könnyű dolga a The Elder Scrolls: Legendsnek, hiszen komoly konkurencia mellett kell helytállnia. A játék egyelőre korántsem hibátlan, mégis minden megvan benne ahhoz, hogy valóban legendává váljon.

The Elder Scrolls: Legends - elindult a nyílt béta

A Bethesda az idei QuakeCon megnyitóján bejelentette, hogy a The Elder Scrolls világán játszódó free-to-play kártyajáték nyílt bétatesztje hivatalosan is elstartolt PC-n. Vajon a Hearthstone mellett labdába tud rúgni a a Legends?

E3 2016: The Elder Scrolls: Legends trailer

A múlt hónap végén kaptunk egy tartalmas bemutatót a Bethesda saját kártyajátékából, a The Elder Scrolls: Legendsből. Most csak egy hangulatos, mesemondó trailerre futotta a csapattól.