Nexuiz PC, PS3, X360

Online FPS, ami egy korábban megjelent, ingyenes játékból vedlette át magát arcade címmé.
Típus: FPS, MMO

HWSW: Az online játékok sincsenek biztonságban

Egy Szöulban tartott, multiplayer játékok biztonságával is foglalkozó konferencián hozott nyilvánosságra két sebezhetőséget a ReVuln. Az egyik hibát a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, a másikat pedig a több népszerű játék alapjául szolgáló CryEngine 3-ban találta a cég - írja a HWSW.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most sem leszünk túlzottan eleresztve játékmegjelenések szempontjából, de nem panaszkodhatunk: ha nagyon akarunk, fogunk találni olyan anyagot, amivel játszhatunk a napokban. Amúgy is itt a jó idő, tudjátok: legalább addig hagyjátok ott a gépet, amíg ki nem cipelitek a szabadba!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét lényegesen szerényebb lesz a korábbiakhoz képest, de azért akad olyan anyag, amivel eljátszogathat az egyszeri gamer, míg befutnak a fajsúlyosabb címek. A héten jön az új SSX, lesz új Mario Party, és aki eddig nem tette, most minden eddiginél teljesebb formában próbálhatja ki a Mortal Kombatot.

Márciusban jön az I Am Alive

A Microsoft részletezte az Xbox House Party promóciót, megtudtuk, hogy az akcióban résztvevő játékok pontosan mikor és milyen áron válnak elérhetővé az Xbox Live-on. Természetesen ezúttal minden szem az új Alan Wake-re és az I Am Alive-ra szegeződik, ezek a legfajsúlyosabb címek a felhozatalban.

Hétfő délutáni galériafrissítés közel 200 új képpel

Ma délutáni összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Castlevania: Lords of Shadow, az F1 2010, a Final Fantasy XIV és a Red Dead Redemption.

Nexuiz 1.1

Megjelent az 1.1-es verziószámú javítócsomag a Nexuiz, ingyenes online FPS-hez.

Nexuiz - ingyen

A mai naptól fogva ingyenesen letölthető a Nexuiz névre hallgató, deathmatch orientált online FPS! Jó szórakozást kívánunk mindenkinek! ;)