The Dwarves PC, PS4, XBOXONE

Tölgypajzsos Thorin nyomában: játék készült a Dwarves-sorozat alapján.
1483361520

The Dwarves teszt

Szinte minden fantáziavilág szilárd, mégis elhanyagolt oszlopai a keményarc, sörimádó, bunyó- és szakáll-megszállott törpök. Ez most változott: egy, a zömök harcosokra koncentráló regény adaptációját teszteltük.
1480354200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A premiert felvezető csinnadrattából ítélve nemcsak mi, de a Square Enix is tűkön ülve várta már a Final Fantasy XV elkészültét - holnap kiderül, megérte-e ennyit böjtölni a JRPG-sorozat legfrissebb felvonásáért!
1480071614

The Dwarves - törpökből soha nem elég

Még az is lehet, hogy a decemberi játékfelhozatal egyik nagy meglepetése a The Dwarves lesz. A közösségi adományokból összehozott taktikai RPG meglehetősen izgalmas csatákat ígér egy rakás érdekes hőssel. Van még itt látnivaló.
1479400219

A The Dwarves lényege egy percben

A decemberi játékmegjelenések sorát erősíti a The Dwarves is, amely egy német fantasy könyvsorozaton alapul. A taktikai RPG-ben egy Tungdil nevű törpöt irányítunk, aki nagy kalandra vállalkozik, de nem egyedül.
1478790300

The Dwarves - bemutatkozik Boindil

Új előzetest kapott a The Dwarves tavaly nyáron bemutatott játékfeldolgozása. A taktikai RPG-ben tizenhárom törpöt terelgethetünk majd, közülük való a trailerben bemutatkozó Boindil is.
1437890400

The Dwarves - játék készül a könyvsorozat alapján

Játékváltozatot kap a The Dwarves című könyvsorozat, a taktikai RPG-ben tizenhárom törpöt terelgethetünk majd. Ez a felállás nem hangzik azért rosszul, elvégre Thorinék is így kezdték annak idején, és látjátok, mi lett belőle!