Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age 3DS, PC, PS4, SW

Visszatért a Dragon Quest-sorozat.
Típus: JRPG

Ezek az exkluzívok érkeznek idén Switchre

Mario, Zelda és még sokan mások! Rengeteg saját címmel és platform-exkluzívval erősít idén a Switch, mi pedig igyekeztünk összeszedni minden ilyen játékot, melyről szó esett a legutóbbi Nintendo Direct során.

Dragon Quest XI - Switchen még várni kell rá

A Square Enix régivonalas JRPG-je már elérhető PC-n és PS4-en, de mi a helyzet a Switch-verzióval? Nemrégiben a fejlesztők meséltek arról, miért kell ilyen sokáig várni a Dragon Quest XI S-re.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age teszt

Vannak olyan sorozatok, amiket nem csap meg a változás szele, és a rajongók tudják, mire számíthatnak egy új résztől. A Dragon Quest XI is ilyen – három évtized hagyománya van mögötte, úgyhogy nyilván ez is mestermunkának tekinthető.

Brit toplista: rekorddal indított a Spider-Man

Nem okozott meglepetést a múlt héten bemutatott Spider-Man, hiszen az élen nyitott az Egyesült Királyságban. Az viszont már érdekesebb, hogy az Insomniac Games pókkalandja az idei év legjobban fogyó játéka lett a briteknél.

Dragon Quest XI - legenda születik

Végre megjelent az egyik leghíresebb JRPG-sorozat legfrissebb darabja PC-n és PS4-en. A Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age a klasszikus sémát követi, modern grafikai megvalósítás mellett. Befutott a launch trailer is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ráfordultunk az őszre, ez pedig a játékiparban egyet jelent azzal, hogy alacsonyan szállnak a jobbnál jobb megjelenések. Már ez a pár nap is remek ízelítőt ad abból, hogy mi vár ránk a következő hetekben!

Így kezdődik a Dragon Quest XI

A jövő héten érkezik a Square Enix nagy múltú JRPG-jének nyugati kiadása, de a Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age mesés nyitóanimációját már most megtekinthetjük. A sorozat mindig is profi CG-ről volt híres.

GC 2018: Fél órán át mozog a Dragon Quest XI

Már nyakunkon a Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age premierje, ráadásul az új gameplay videó elég komoly spoilereket is tartalmaz, szóval csak ennek tudatában érdemes végigpörgetni.

Dragon Quest XI - traileren a színes szereplőgárda

A Square Enix JRPG-jének minden egyes karaktere saját háttértörténettel és célokkal rendelkezik, a legújabb előzetes pedig most betekintést ad Erdrea hőseinek mindennapjaiba. Csak rajtunk múlik, kiből lesz igazi főszereplő.

Ilyen egy bossharc a Dragon Quest XI-ben

A Japánban nagy sikereknek örvendő Dragon Quest XI lassacskán begördül a nyugati piacra is. A Square Enix a legutóbbi livestreamje során bemutatta a játék egyik bossharcát, ahol ízelítőt kaphatunk az angol szinkronból is.