Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age 3DS, PC, PS4, SW

Visszatért a Dragon Quest-sorozat.
Típus: JRPG

E3 2018: Pazarul fest a Dragon Quest XI

A Square Enix egy tekintélyes demót villantott a tegnap esti streamjében, így most hosszabban is belenézhetünk a Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age angol nyelvű változatába. A JRPG szeptemberben landol PS4-en és PC-n.

E3 2018: Előkerült a Dragon Quest XI

A Square Enix műsorában levetítették a szeptemberben érkező Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age expós előzetesét is, ami elég terebélyes kedvcsináló lett. Emellett két különleges kiadást is választhatnak a rajongók.

E3 2018: A Square Enix is bemutatózik

A nagy kiadók közül a japán Square Enix is saját műsort tart az E3 berkein belül - egészen pontosan az expó nulladik napján, hétfőn. A Final Fantasy-sorozat jövőjéről tuti szó lesz, és talán láthatunk valamit az új Tomb Raiderből.

17 percig mozog a Dragon Quest XI

A PlayStation Undergroundnak hála végre mozgásban is megcsodálhatjuk a Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age angol verzióját. Hőseink ezúttal egy kazamatát tisztítanak meg a szörnyektől. Igazi fanservice a játék.

Szeptemberben jön nyugatra a Dragon Quest XI

A Square Enix megerősítette, hogy a Japánban már elérhető Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age szeptember elején landol nálunk PC-n és PS4-en. A Switch-verzióra sajnos sokkal tovább kell várnunk.

Nyugaton is megjelenik a Dragon Quest XI

Habár Japánban már elstartolt a Dragon Quest XI, a fejlesztők megerősítették, hogy Észak-Amerikában és Európában is megjelenik a szerepjáték 2018 folyamán. A lokalizáció már megkezdődött.

A Skyrim és a FIFA is jön Nintendo Switchre

A ma hajnali Nintendo-livestreamben a Bethesda illetékese végre megerősítette a The Elder Scrolls V: Skyrim Switch-verzióját, illetve az EA Sports is kijelentette, hogy elhozza a FIFA-frencsájzt az új masinára. Third-party körkép.

Dragon Quest XI - itt vannak az első képek

A Square Enix a múlt hónapban jelentette be a Dragon Quest XI-et, s eddig kellett várnunk az első látnivalókra. A sorozat legújabb iterációja 3DS-re és PS4-re érkezik, természetesen két művészeti stílusban.

Nintendo NX-re is megjelenhet az új Dragon Quest

Tegnap Dragon Quest-napot tartott a Square Enix, és alapos helyzetjelentéssel szolgált a sorozat jövőjét illetően. Többek között bemutatkozott az új rész is, ami - ha minden jól megy - Nintendo NX-re is megjelenhet majd.