The Flame in the Flood MAC, PC, XBOXONE

Újabb sikeres Kickstarter-projekt, amit ezúttal a The Molasses Flood jegyez. A The Flame in the Flood egy rougelike túlélő kaland lesz.
1645725420

Frissítve: Íme, a márciusi Games with Gold-játékok

A Dealabsben lehet bízni, ha az ajándékjátékok szivárogtatásáról van szó, most például a Games with Gold márciusi játékairól hullott a lepel idő előtt. Lássuk hát, hogyan fest a következő hónap felhozatala!
1635004800

A CD Projekt felvásárolta a The Molasses Floodot

A BioShock- és Halo-veteránokból alapult The Molasses Flood a CD Projekt leányvállalataként folytatja a játékfejlesztést. Már meg is van, mi lesz az első projektjük.
1526034654

Ingyen behúzhatod a The Flame in the Floodot

Mára is jutott egy ingyenes játék! A Humble Store jóvoltából a The Molasses Flood felülnézetes túlélőjátékát töltheted le térítésmentesen május 12-ig. Egy árvízzel sújtott környezetben kell életben maradnunk benne.
1507536000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatjuk az októbert, egy percet sem pihenünk! A héten visszatérünk Középföldére, és Sebastian Castellanos nyomozót is elkísérjük egy beteg kirándulásra.
1498660246

Xbox Game Pass - ezekkel bővül júliusban a lista

A Microsoft elhintette, hogy milyen játékokkal bővül júliusban az Xbox Game Pass felhozatala. Jön a Dead Island: Definitive Edition és Resident Evil 6 is, ráadásul minden Payday 2-kiegészítőt 25 százalékkal olcsóbban szerezhetünk meg.
1484550000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Eddig volt idő pihenésre, a héten elkezdenek potyogni a játékmegjelenések. Kapásból egy PS4-exkluzívval indítjuk a hetet, de a Nintendo 3DS-tulajoknak is jut egy kis nyalánkság a következő napokra.
1480699093

PlayStation 4-re is jön a The Flame in the Flood

A Molasses Flood megerősítette, hogy a Kickstarteren sikerrel megfuttatott rougelike játékuk, a The Flame in the Flood a következő hónapban PlayStation 4-en is elérhető lesz.
1458071400

The Flame in the Flood teszt

Scout és hűséges társa, Aesop egy, az Everglades nemzeti parkról, a Mississippi deltájáról és Louisiana mocsaras területeiről mintázott, szegény és kihalt amerikai vidéken igyekszik napról napra élni. Így találj kiutat ebből a helyzetből.
1456333200

The Flame in the Flood - premierhez trailer dukál

A sikeresen zárult Kickstarter-kampány, majd az Early Access-tesztszakaszt követően ma végre befutott a The Molasses Flood túlélőjátékának, a The Flame in the Floodnak a teljes változata, amihez egy trailert is kaptunk.
1456070402

Túlélési tippek a The Flame in the Floodhoz

A BioShock-veteránokat foglalkoztató The Molasses Flood roguelike túlélőjátékára érdemes figyelni, elvégre egészen összetett címről van szó. A vadászás és a gyűjtögetés mellett most a tutajozás rejtelmeivel ismerkedhettek meg.