Far Cry Primal PC, PS4, XBOXONE

Kőkorszakban játszódó Far Cry-epizód a Ubisofttól.
1457359200

Brit toplista: mindenki ősember akar lenni

Nem talált legyőzőre a Far Cry-sorozat kőkorszaki epizódja, a Far Cry Primal, a múlt heti második helyezett Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 viszont ezúttal csak a bronzéremig jutott.
1457020836

Far Cry Primal - újrafelhasznált elemekből?

Úgy tűnik, a Ubisoft megspórolt egy kis időt, elvégre ha közelebbről is megnézzük a Far Cry Primal domborzatát, rájövünk, hogy az több hasonlóságot is mutat a Far Cry 4-gyel. Az újrafelhasznált pálya tényét a fejlesztők sem tagadják.
1456745400

Brit toplista: élen nyitott az új Far Cry

Annak rendje és módja szerint tarolt a Far Cry Primal a brit játékeladási toplistán. Ennek megfelelően a Ubisoft őskorban játszódó címe a Plants vs. Zombies: Garden Warfare folytatásával is elbánt.
1456738920

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A szokásosnál is sűrűbbnek ígérkezik a Steam indie felhozatala a héten, amit néhány megkésett port és újrakiadás kísér majd. Még mindig tart a mamutszezon, és Link is visszatér egy régi-új kaland erejéig.
1456315216

Expert móddal bővült a Far Cry Primal

Tegnap óta érhető el konzolokon a kőkorszaki Far Cry, és ha letöltötted hozzá az első napi javítást, akkor már a bitang nehéz Expert módban is végigjátszhatod az anyagot. El is mondjuk, mennyire kemény.
1456124400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tartalmas hónap végére érkeztünk, de szerencsére február utolsó hetén sem maradunk játékmegjelenések nélkül. Visszamegyünk az őskorba mamutra vadászni, az élőhalottakkal pedig két ízben is meggyűlik majd a bajunk.
1455868800

Far Cry: Primal - életre keltett kőkorszak

Jövő héten mutatkozik be a Far Cry-széria kőkorszaki kitérője, a Far Cry: Primal, ami most egy igencsak tartalmas, több mint 11 perces kulisszák mögötti videóval hangol a közelgő premierre.
1455710400

Far Cry: Primal - ilyen az első másfél óra

Akadnak olyan szerencsések, aki kezdő ősemberként már most mamutokra, meg kardfogú tigrisekre vadásznak, miközben ellenséges törzsek otthonait gyújtják fel. Ilyen a Far Cry: Primal első másfél órája!
1455699600

Far Cry: Primal - tanácsok a túléléshez

Nem tudod, hogyan kell mamutra vadászni, vagy éppen hogyan kell beidomítani egy borzot? Semmi gond, a Far Cry: Primal túléléshez szükséges tanácsai mindenre választ adnak.
1455609600

Far Cry Primal - mamutot irányítunk a DLC-ben

Jövő héten kerül boltokba a Far Cry kőkorszaki epizódja, amelynek az előrendelői DLC-jében egy mamutot irányíthatunk majd. A játék új előzetese ebből ad egy kis ízelítőt, gameplay mamutolás következik!