Miitomo Mobil

Az emberek közti kommunikációt könnyíti meg az Nintendo első mobiljátéka.
1516872646

Májusban lehúzza a rolót a Miitomo

Alig több mint két évet élt meg a Nintendo első mobilos címe, a Miitomo. A kiotói vállalat május elején húzza ki a dugót a közösségi élményre fókuszáló appból, mától már valódi pénzt sem költetünk az ingame boltban.
1459441830

Megjelent a Nintendo első mobiljátéka

Világszerte elérhetővé vált a Nintendo első, kimondottan mobileszközökre szánt játéka, a Miitomo. Igazából egy közösségi alkalmazásról van szó, amiben a saját Mii-karakterünkkel képviselhetjük magunkat.
1454493600

Nekünk még várnunk kell a Nintendo első appjára

A Nintendo bejelentette, hogy márciusban rajtol majd el az első mobilalkalmazása, a Miitomo. A rossz hír azonban az, hogy első körben Magyarországról még nem lesz hozzáférhető a program.
1447316520

Minden mobiljátéka free-to-play lesz a Nintendónak

Ami mobilfronton egyébként nem meglepő, de a Nintendónál sosem lehet tudni. Ezzel együtt azt is belőhetjük nagyjából, hogy milyen alkotásokra számíthatunk, hiszen a 3DS kapcsán van már erre mintánk.
1446136228

Miitomo - íme, a Nintendo első mobiljátéka

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén a Nintendo első mobiljátéka, a Miitomo, amiről most hullott le a lepel. Az ígéretek szerint a játék "elősegíti a kommunikációt" az emberek között.