Ni no Kuni II: Revenant Kingdom PC, PS4

Végre folytatódik a Level-5 JRPG-je.
1521529247

Launch traileren a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

A Level-5 JRPG-je már karnyújtásnyira van tőlünk, ám mielőtt a tesztek olvasásába kezdenél, érdemes vetni egy pillantást az utolsó előzetesre. A kritikák odavannak a Ni no Kuni II: Revenant Kingdomért, igazi gyöngyszem született.
1521486000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon jó játékosnak lenni ezen a héten (is), számos ígéretes játék kerül boltokba a következő napokban. Kalózkodunk, megszökünk egy börtönből, és egy messzi-messzi királyságba is ellátogatunk majd.
1519907426

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - 10 perc Tanival

A kaland főhőse, Evan örülhet, hiszen egy igazán összetartó csapat tagja lehet. Roland mellett a lándzsával operáló leányzót, Tanit is irányíthatjuk a hónap végén érkező Ni no Kuni II: Revenant Kingdomban.
1519300851

Ni no Kuni II - 10 perc gameplay Rolanddal

A jövő hónapban megjelenő, anime stílusú JRPG-ben nemcsak a főszereplő Evant irányítjuk, néhány szekvencia során hű társát, Rolandot is terelgethetjük. A fiatalemberre koncentrál a legújabb gameplay bemutató.
1519124405

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - az első 18 perc

Nyakunkon a Ni no Kuni folytatásának, a Revenant Kingdomnak a megjelenése, így az IGN már le is csapott a játék nyitányára. Ha nem bírtok várni a márciusi premierig, akkor a hajtás után az első 18 percet nézhetitek meg.
1518537631

Ni no Kuni II - bemutatkozik Goldpaw városa

Aranymancs a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom egyik legimpozánsabb települése, ahol mindig pezsgő élet zajlik. A fényárban úszó városban mindig szívélyesen fogadják a vándort, jóllehet ez még nem látszik az előzetesben.
1518170407

Ilyen gép kell a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom alá

Már csak pár hét és a kezünkbe foghatjuk a Level-5 és a Studio Ghibli gyönyörű szerepjátékát. Most kiderül, milyen PC-re van szükséged a jobb animék látványvilágát idéző Ni no Kuni II futtatásához.
1517050813

Ni no Kuni II - így visznek életet a karakterekbe

Ezúttal a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom kulisszatitkaival ismerkedhetünk meg, a Level-5 csapata a karakterek születéséről beszél az új videóban. Minden hős elnyeri majd az empátiánkat, megható jelenetek sorát teszik a játékba.
1515063600

Huszonöt perc a Ni no Kuni folytatásával

Méretes gameplay videót adott ki a Bandai Namco a Ni no Kuni második részéhez. A felvétel javarészt a harcokból ad ízelítőt, a szerepjátékos csaták mellett azt is látni fogjuk, hogy milyen, amikor Evan egy komplett kis sereggel indul csatába.
1514278832

Ni no Kuni II - így építheted fel a saját királyságodat

A Ni no Kuni II: Revenant Kingdomban találunk egy Building Kingdom nevű játékmódot, amelyben főszereplőnk, Evan felépítheti saját kis királyságát, ahová követőit költöztetheti be. Lássuk mozgásban is!