Brit toplista: az Erő még mindig tart

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 11.
  • Toplista
Link másolása
Ugyan meglehetősen nagyot estek a LEGO Star Wars: The Force Awakens eladásai, a múlt héten megjelent Wii U-s változat kihúzta a csávából a Traveller's Tales játékát, így simán megtartotta egy héttel ezelőtti vezető helyét.

A Traveller's Tales legújabb építőkockás kalandja, a LEGO Star Wars: The Force Awakens eladásai ugyan 54 százalékkal zuhantak, a múlt héten bemutatott Wii U-s változat hozott még annyi eladott példányt, hogy megtartsa egy héttel ezelőtti vezető helyét a játék. Ezzel ismét maga mögé utasította a FIFA 16 gyengébb hete miatt egy helyet javító Overwatchot és a harmadik befutó Doomot is.

Mögöttük is volt egy kisebb mozgolódás, így a Rocket League két helyet javítva ezúttal most az ötödik pozícióban zárt. Visszaverekedte magát a legjobb tízbe a Ratchet & Clank és a Call of Duty: Black Ops III is. 

Az újonnan érkezők közül a Carmageddon: Max Damage nem nyitott túl jól, hiszen csak a huszonkettedik helyig jutott, míg a múlt héten bemutatott Star Ocean: Integrity and Faithlessness is óriásit bukott, ugyanis a múlt heti hatodik helyéről egészen a harmincnyolcadik pozícióig zuhant vissza.

1. LEGO Star Wars: The Force Awakens
2. Overwatch
3. DOOM
4. FIFA 16
5. Rocket League
6. Uncharted 4: A Thief's End
7. Grand Theft Auto V
8. Ratchet & Clank
9. The Division
10. Call of Duty: Black Ops 3
11. 7 Days to Die
12. LEGO Marvel Avengers
13. Minecraft: Xbox Edition
14. UFC 2
15. Star Wars: Battlefront
16. Destiny: The Taken King
17. Minecraft: PlayStation Edition
18. UEFA EURO 2016 PES
19. Mario & Sonic: RIO 2016 Olympic Games
20. Fallout 4

4.
4.
Yanez
#1: Akkor szerezd be minel elobb a R&C-t, mert hidd el, nem veletlen van benne meg mindig a top 10-ben, plane mint exclusive!
3.
3.
delphijos
#2: Nem tudom hogy ez gúny volt-e, ha igen, nincs igazad, mert a LEGO Star Wars: The Force Awakens JÓ játék lett. És nem azért mert SW.
2.
2.
Maximo32HUN
Na a nagyközönség még egy jelet adott hogy mennyire jó irányba haladnak a star wars játékok és a kiadó is örülhet jövőre meg jön a Battlefront 2 kb 2 mappal és azt is zabálni fogja a nép csak mert Star Wars
1.
1.
KeXxX
A DOOM-ot pont a héten vettem meg, kurva jó lett nem bántam meg, pedig az E3-as videó anno nem fogott meg. A Ratchet & Clank-et még be kell szereznem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...