Sid Meier's Civilization VI PC

Hatodik alkalommal tért vissza a birodalomépítős Civilization-sorozat.
1478722800

Sid Meier's Civilization VI teszt

Megérkezett a Civilization VI - a legendás stratégia következő kiadása. A hatalmas hype-pal körített játék néhány tucat óra és több végigjátszás után kezdi felfedni igazi mélységeit, pontosabban (egyelőre) inkább annak hiányát.
1476777600

Launch traileren a Civilization VI

Napok vannak hátra a Sid Meier's Civilization VI megjelenéséig, a 2K Games pedig ennek apropóján kiadta a játék launch trailerét. Az emberiség fejlődése megállíthatatlan, a természetéből fakad, hogy folyamatosan feszegeti a határait.
1476732660

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódjon hát az október, a kiadó és fejlesztőcégek ezt a hetet sem aprózták el. Végre boltokba kerül az első világháborús Battlefield, és a stratégák is finom csemegének néznek elébe, jön a Civilization VI.
1474646700

Íme, a Civilization VI gépigénye

Szűk egy hónap, és megérkezik a Sid Meier's Civilization hatodik része, melynek gépigényét most megosztották velünk a fejlesztők. Szerencsére nem kell erős gép a híres stratégia folytatásának.
1473001200

Bemutatkozik a Civilization VI egyik új frakciója

Ami nem más, mint Kongó. A Firaxis szerint a rajongók régóta kérték tőlük, hogy az afrikai ország is helyet kapjon a játékban, úgy döntöttek hát, hogy ők lesznek a következő rész egyik újonc népe.
1472629200

Civilization VI - India és Gandhi

Folytatódik a Civilization VI videósorozata, melyben a játékban választható frakciókról tudhatunk meg többet. Ezúttal Indiával és híres vezetőjével, Gandhival ismerkedhetünk meg.
1472058000

Civilization VI - következnek a spanyolok

Folytatódik a Civilization VI videósorozata, ezúttal a spanyolok frakciójáról hullott le a lepel. A II. Fülöp vezette királyság rettenthetetlen flottával és megállíthatatlan hittérítéssel győzedelmeskedhet a többiek felett.
1471620600

GC 2016: Civilization VI - következzenek a németek!

Ha már Kölnre figyel a teljes játékosközösség és a játékipar, stílszerűen a németek frakcióját mutatja be a Civilization VI legújabb trailere. Ők Rőtszakállú Frigyes vezetésével indulnak csatába.
1470499242

A Take-Two is szép negyedévet zárt

A Take-Two is közzétette a legutóbbi negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, amelyből kiderült, a Grand Theft Auto V még mindig szépen tejel, és a Battleborn kudarca sem vágta földhöz a kiadót.
1470321000

Civilization VI - van másfél órád?

A Firaxis két dizájnere, Ed Beach és Anton Strenger egy livestream keretén belül közel másfél órán keresztül mutogatta a Civilization-sorozat következő, hatodik iterációját.