Sid Meier's Civilization VI PC

Hatodik alkalommal tért vissza a birodalomépítős Civilization-sorozat.
1544979600

Civilization VI - színre lép a békés Kanada

A Gathering Storm kiegészítő egészen különleges nemzetekkel bővíti ki a Civilization VI színes tárházát. Magyarország mellett Kanada is színre lép, Wilfrid Lauriel pedig hokistadionokkal és nemzeti parkokkal hozza el a békés győzelmet.
1543341600

Civilization VI - bemutatkozott Magyarország is

Mátyás királlyal az élen lép Magyarország a Sid Meier's Civilization VI színterére. Termálfürdők, huszárok és a fekete sereg - történelmünk sarokkövei segítségével épül fel, s így lesz nagy hazánk civilizációja.
1542096000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Beérett a novemberi játéktermés, a héten több izgalmas újdonság is várható. Világ körüli útra indulunk a 47-es ügynökkel, kirándulunk egyet a posztapokaliptikus Nyugat-Virginiában, és a pokémonoktól hemzsegő Kanto régióba is ellátogatunk.
1541170850

Civilization VI - Switchen nem lesz multiplayer

A Reddit egyik felhasználója szúrta ki, hogy a Nintendo Switch eShopjába már felkerült Civilization VI sajnos csak lokálisan lesz játszható, online multiplayer módot nem támogat majd a játék. Ezt végül a 2K is megerősítette.
1536919259

Traileren a switches Sid Meier's Civilization VI

Az éjszakai Nintendo Directben újra bejelentették a Sid Meier's Civilization VI Switch-változatát. Ahogy azt már tudtuk, a körökre osztott birodalomépítő stratégia november közepén veszi be a hibridkonzolt.
1536328800

Switchre is érkezik a Civilization VI

A 2K a minap bejelentette, hogy novemberben a Nintendo konzolján is játszhatunk majd a Sid Meier's Civilization VI-tal. A nagyszerű stratégiai játék eddig csupán számítógépen, illetve iPaden volt elérhető.
1526634058

95 millió példánynál jár a Grand Theft Auto V

A Take-Two is közzétette az elmúlt negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését. Az eladások némileg visszaestek, nyilván a Red Dead Redemption 2 sikerére vár a cég. A GTA V azonban továbbra is szárnyal.
1517835600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezúttal is összeszedtük a héten esedékes játékmegjelenések és filmpremierek listáját; szerencsére a következő napokban is akad pár kiváló cím, amire érdemes lehet lecsapni.
1516172444

Ezt tudja a Civilization VI: Rise and Fall

Februárban érkezik a Civilization VI következő nagyobb kiegészítője, a Rise and Fal, a legújabb trailer szép sorjában bemutatja, milyen újdonságok várnak ránk az expanzióban. Civilizációnk arany és sötét korszakot élhet át.
1513936845

Már iPadre is elérhető a Civilization VI

A Firaxis Games legújabb körökre osztott birodalomépítős stratégiája iPaden is elérhető lett. Noha az első 60 kört ingyen végigjátszhatjuk, a teljes változat ugyanannyiba kerül, mint a PC-s verzió - azaz 60 dollárba.