Agents of Mayhem PC, PS4, XBOXONE

Vadonatúj játékkal jelentkezett a Saints Row-csapat.
Típus:

Agents of Mayhem - három új ügynök

A futurisztikus Szöul a bűn melegágya, így aztán a Mayhem nevű bűnüldöző szervezet még több ügynököt küld terepre. A Bombshell nevű brigád három színes egyéniséget vonultat fel - róluk szól az új trailer.

40 perc akció az Agents of Mayhemmel

A Saints Row fejlesztőinek új játékában a futurisztikus Dél-Korea fővárosa, Szöul lesz a tombolásaink helyszíne. Csapatunk egy titokzatos szervezet, a Legion ellen harcol - most megnézhetitek közelebbről az E3-on kiállított demót!

E3 2017: Akcióban az Agents of Mayhem ügynökei

A Saints Row alkotóinak vadonatúj játéka, az Agents of Mayhem sem maradhatott távol a Los Angeles-i kiállítástól, és ha már ott járt, akkor egy kipróbálható demót is mutatott magából.

Agents of Mayhem - járgányokkal is csapathatjuk

A Saints Row alkotóinak legújabb játéka, az Agents of Mayhem legfrissebb előzetese azokat a járgányokat mutatja be, amelyek segítségével Szöul utcáin fogunk közlekedni.

Agents of Mayhem - bemutatkoznak a karakterek

Vadonatúj előzetessel jelentkezett a Saints Row alkotóinak legújabb játéka, az Agents of Mayhem. A friss felvétel a játék első három hősét, Hollywood, Hardtack és Fortune hármasát mutatja be.

Frissítve: Augusztusban jön az Agents of Mayhem

Ha minden igaz, akkor a mai nap folyamán hivatalosan is bejelenti a Saints Row-csapat, hogy pontosan mikor debütál legújabb játékuk, az Agents of Mayhem. Illetve jelentené, mert már most kiszivárgott a dátum.

E3 2016: Agents of Mayhem - Szöul tűz alatt

Az Agents of Mayhem le sem tagadhatná, hogy a Saints Row fejlesztői dolgoznak rajta. Kissé elborult, könnyed hangulat jellemző rá, és persze ádáz tűzharcok. A futurisztikus Szöulban ilyenek a mindennapok.

E3 2016: Íme, a Saints Row-csapat következő játéka!

A korábbi híreszteléseknek megfelelően az E3-on komoly szerephez juthat a Volition legújabb játéka, amely az Agents of Mayhem címet fogja viselni. A bemutatkozó trailert és az első infókat már most megkaptuk.

Már készül a következő Saints Row?

A Saints Row-epizódokért felelős Volition és a THQ-tól a kiadói teendőket átvevő Koch Media nemrég bejegyeztette az Agents of Mayhem védjegyet, ami a legfrissebb információk szerint az új Saints Rowot takarja.