Újabb előzetest kapott a The Witcher előzménysorozata

  • Írta: RangerFox
  • 2022. november 10.
  • Cooltúra
Link másolása
A The Witcher: Blood Origin 1200 évvel Geralt kalandjai előtt játszódik majd, így egy teljesen új történetet fog elmesélni a rajongóknak.

Még szeptemberben derült ki, hogy csak jövő nyáron jelenik meg a The Witcher harmadik évada, nemrég pedig azt is megtudtuk, hogy ez lesz az utolsó alkalom, hogy Henry Cavill játssza Geraltot. A Netflix szerencsére nem hagyja a rajongókat The Witcher-tartalom nélkül, ugyanis december 25-én érkezik majd a sorozat előzménye, a The Witcher: Blood Origin.

A négy epizódosra tervezett sorozat 1200 évvel Geralt kalandjai előtt veszi fel a fonalat, így egy teljesen új történetet fog elmesélni a rajongóknak, új karakterekkel és eseményekkel. Az előzménysorozat újabb trailert kapott, mely fentebb tekinthető meg.

5.
5.
Jarl Balgruuf
#4: Ha így lenne már az első évadot se vállalja el, a másodikat ami még tràgyàbb meg mégúgy se.
Kapott jobban fizető munkát, ennyi.
4.
4.
almaspite
#3: Egyetértek. Henry Cavill-vel is teljesen egyetértek és tisztelem, hogy megfogalmazta hogy csak akkor marad witcher ha követik az alap anyagot, vagy a játékot. Amit nem fognak megcsinálni rendezők és az írók mert azt hiszik, hogy saját kreativitásukkal jobbat tudnak készíteni...

Ezt a hibát mindig elkövetik, sorozatnál, filmnél újra és újra. Lásd walking dead.
Bár nem értem milyen marhasság visszi rá őket, hogy szemen köpjék pont a legfontosabbat. A rajongói táborukat és ezzel saját magukat.
3.
3.
axodox
Ez előző évad után már abban sem vagyok biztos hogy a 3-at nézni fogom. Na ezt meg pláne nem.
2.
2.
Kamukaze
Vajon milyen hosszú lesz egy rész?..
1.
1.
Stack
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...