Sonic Mania PC, PS4, SW, XBOXONE

Klasszikusokat idéző Sonic-játék, szuper gyűjtői kiadással!
1504012380

Sonic Mania teszt

Szegasztok, elektor kalandorok! Nagyon izgatottak vagyunk, mert visszatért régi barátunk, Szonik, a lakásról indítható Süni! Haló-haló, van valaki a vonalban? Mi már felkészültünk. Halljunk egy csatakiáltást, és induljon a játék!
1503997200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőven jutott játékból a nyár utolsó napjaira, majd' minden platformon landol valamilyen finomság. Ha már unod az űrlényeket vagy a zombikat, csatlakozz Mario csapatához, és vadásszatok vérnyulakra!
1502780406

Utolsó traileren a Sonic Mania

A mai napon jelenik meg a retrohangulatot a modernnel ötvöző Sonic Mania, ami a klasszikus körítés és helyszínek mellett rengeteg új elemmel is kibővíti a kék sündisznó és társai szuperszonikus kalandját.
1502460000

Nosztalgikus hangulatba hoz a Sonic Mania videója

Egy egészen zseniális intró látott napvilágot a Sonic Maniáról Tyson Hesse rendezésében. Régi jó ismerősünk, a kék sündisznó visszatér, és magával hozza szívünkbe azt a melegséget, amelyet gyerekkorunkban már megtapasztaltunk.
1496210441

Hivatalos: augusztusban jön a Sonic Mania

Miután a Steamen idő előtt kiszivárgott a Sonic Mania megjelenési dátuma, a Sega úgy döntött, nem vár tovább, és hivatalosan is megerősíti, hogy augusztusban tér vissza a kék sündisznó.
1496039820

Augusztusban jöhet a Sonic Mania

Habár a Sega még nem erősítette meg hivatalosan a Sonic Mania megjelenési dátumát, a játék európai Steam-adatlapjára kikerült előzetesben benne felejtették a premier időpontját.
1494756600

Sonic Mania - Knuckles akcióban

Új trailer érkezett az idén megjelenő, retrós Sonic Maniához, melyben ezúttal Knuckles kalandjaiba nézhetünk bele. Bemutatkozott egy újabb pálya is, a Flying Battery Zone.
1489741200

Késik a Sonic Mania, bemutatkozott a Sonic Forces

A Sonic-széria 25 éves születésnapja alkalmából előadást tartott a Sega, melyre természetesen pár bejelentéssel is készült. Késik egy kicsit a Sonic Mania, de elárulták, mi lesz a címe az idén érkező új generációs epizódnak.
1489392022

Sonic Mania - működik a klasszikus formula

Habár az utóbbi években rengeteg pocsék játék készült a kék sündisznóval, a Sega ezúttal biztosra megy. A Sonic Mania inkább a nosztalgiára gyúr rá, klasszikus játékmenetet kapunk retro köntösben.
1484292042

A Skyrim és a FIFA is jön Nintendo Switchre

A ma hajnali Nintendo-livestreamben a Bethesda illetékese végre megerősítette a The Elder Scrolls V: Skyrim Switch-verzióját, illetve az EA Sports is kijelentette, hogy elhozza a FIFA-frencsájzt az új masinára. Third-party körkép.