Wasteland 3 MAC, PC, PS4, XBOXONE

Ezúttal fagyos vidékekre kalauzol el minket a Wasteland-sorozat folytatása.

X019: Napra pontos dátumot kapott a Wasteland 3

Az inXile Entertainment csapatát vezető Brian Fargo egy új trailer kíséretében jelentette be a Wasteland 3 napra pontos megjelenési dátumát a tegnap esti Inside Xbox-epizódban. Türelem, már nem kell sokat várni rá!

GC 2019: Íme, a Wasteland 3 gépigénye

Átlagosnak mondható gépigényt tudhat magáénak a Wasteland 3, amihez még egy új gameplay videó is érkezett a Gamescomnak hála. Ez alapján egészen izgalmas és látványos kalandok várnak a szerepjátékok rajongóira.

GC 2019: Wasteland 3 - ízelítő a játékmenetből

Ha te is csalódtál a Wasteland 3 E3-as előzetesében, most figyelj: a Deep Silver és az inXile Entertainment megemberelte magát, és egy tisztességes gameplay előzetest dobtak össze nekünk a Gamescom alkalmából.

E3 2019: Jövő tavasszal jön a Wasteland 3

Napra pontos megjelenési dátumunk még most sincs, de most már legalább tudjuk, hogy a Wasteland harmadik része a jövő tavaszi premiert célozza meg. Az inXile Entertainment el is árulta, miért nem tudja tartani az eredeti dátumot.

E3 2019: Előzetest kapott a Wasteland 3 is

Dúl a háború Colorado fagyos kisvárosaiban. Ropogósan friss előzetessel jelentkezett a Wasteland 3 is, amely a körökre osztott stratégiai címek sajátosságait ötvözi a klasszikus szerepjátékos elemekkel.

Multiplatform címek maradnak az inXile fejlesztései?

A hétvégén Mexikóban tartotta a Microsoft az X018 rendezvényt, ahol többek között azt is megerősítették a redmondiak, hogy az Obsidian mellett az inXile Entertainmentet is felvásárolták.

A Microsoft megvette az inXile-t és az Obsidiant is

Hivatalossá vált, hogy a Microsoft felvásárolta a Fallout: New Vegas és a Pillars of Eternity fejlesztőjét az Obsidian Entertainmentet, de ami igazán meglepetés, hogy Brian Fargo CRPG-specialista csapata, az inXile is az övé lett.

Wasteland 3 - csak a jövő év végén

Az eddig is ismert volt, hogy a Wasteland közösségi finanszírozásból készülő harmadik felvonása leghamarabb 2019-ben jelenhet meg, de az csak most derült ki, hogy annak is a legvégén, valamikor a negyedik negyedévben érkezik.

Brian Fargo a Wasteland 3 után visszavonul

Az iparági veterán, úgy néz ki, 2019 tájékán leteszi a lantot. A szakember az eredeti Fallouttal kezdte az Interplaynél, de ő az inXile Entertainment alapítója is. Nem hagy elvarratlan szálakat maga után, a Wasteland 3-at még befejezi.

Didergős képeken a Wasteland 3

Sajnos nagyon messze van még a Wasteland 3 megjelenése, így meg kell becsülni minden egyes kiadott screenshotot. A most megjelent képeken újra szemügyre vehetjük a havas Coloradót.