Red Dead Redemption 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott minden idők egyik legjobb vadnyugati kalandja.
Típus:

Lesz bőven tartalom a Red Dead Redemption 2-ben

Jó lesz betárazni a nasit és innivalót, a jövő héten érkező Red Dead Redemption 2 ugyanis nem ereszt majd el egyhamar! A nyílt világú westernjáték több mint 60 órányi sztoritartalommal vár bennünket.

Red Dead Redemption 2 - a fegyverekről bővebben

Vadiúj részletek láttak napvilágot a Red Dead Redemption 2-ről. A Rockstar ezúttal a fegyverekről és azok testreszabásáról árult el további infókat. A nyitott világú westernjátékban több mint 50 mordályt használhatunk.

A Red Dead 2-nek tiszteleg a Call of Juarez-csapat

A Techland csapata egy baráti gesztust tett a közelgő Red Dead Redemption 2 felé, és egy üdvözlő videót tettek közzé a Call of Juarez: Gunslinger motorjával. A lengyelek biztosak benne, hogy Arthur Morgan legenda lesz.

RDR 2 - ezeket kapják korábban a PS4-tulajok

A Rockstar elárulta, hogy milyen tartalmakat kapnak meg korábban a Red Dead Redemption 2 PS4-es változatának tulajdonosai. Egy öltözetről, egy telivérről és egy hatlövetűről van szó. Lássuk őket részletesebben is!

Újra mozog a Red Dead Redemption 2

A Rockstar Games betartotta a szavát, ma újra belenézhetünk a vadnyugati akciójátéka folytatásába. Megérkezett a Red Dead Redemption 2 második gameplay bemutatója, amelyben szó lesz a kibővített Dead Eye-rendszerről is.

100 GB felett a Red Dead Redemption 2

Gyorsan közeledik a Rockstar Games idei alkotásának a megjelenési dátuma, így nem csoda, ha folyamatosan újabb és újabb infók derülnek ki a játékról. Ezúttal a Red Dead Redemption 2-nel érkező PlayStation 4 Pro-bundle doboza árulkodott.

Komplex vadvilággal operál a RDR 2

Vészesen közeleg a Red Dead Redemption 2 megjelenése, így érthető, hogy a Rockstar finoman adagolja az új információkat róla. Ezúttal a vadvilágról lesz szó: minden állat levadászható és kihalászható.

Red Dead Redemption 2 - a Devolver elhozná PC-re

A Red Dead Redemption folytatása a premier napján biztosan elkerüli az asztali gépeket, de a játékok kiadásával is foglalkozó Devolver a Twitteren már viccesen jelezte, ők szívesen orvosolnák majd ezt a problémát.

Belső nézettel érkezik a Red Dead Redemption 2

Nagyon hosszú lesz az a bő egy hónap, ameddig még várnunk kell a Red Dead Redemption 2 megjelenéséig. Vigasztalásképpen huszonnégy bámulatos screenshotot mutatunk és elárulunk pár dolgot a játék kameraopcióiról is.

Késik a Red Dead Redemption 2 online módja

A Rockstar szerint nem készül el időben a Red Dead Online - a vadnyugati játék többjátékos szegmense csak egy hónappal a premier után, novemberben élesedik publikus bétaként. Sebaj, addig bőven elleszünk a sztorival!