Red Dead Redemption 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott minden idők egyik legjobb vadnyugati kalandja.
1565776800

Take-Two: jön a fotórealisztikus játékok kora?

A GTA és a Red Dead Redemption mögött álló vállalat ügyvezető igazgatója szerint a next-gen konzolokkal tényleg olyan látványt alkothatnak a fejlesztők, ami vetekedni fog a valósággal.
1565103632

A mikrotranzakciókból is jól elél a Take-Two

A Take-Two is megtartotta aktuális negyedéves pénzügyi beszámolóját, aminek az a legnagyobb tanulsága, hogy a kiadó a bevételeinek több mint a felét már mikrotranzakciókból szedi össze.
1562313622

Red Dead Redemption 2 - újabb PC-s nyomok

A Red Dead Redemption folytatásának tavaly őszi megjelenése óta megszámlálhatatlan utalást kaptunk már a PC-s változatra vonatkozóan. Most itt egy újabb, ráadásul ez is egyértelmű jele annak, hogy készül a számítógépes kiadás.
1560668400

Lemezre kerülnek a Red Dead Redemption 2 zenéi

A Rockstar a minap bejelentette, hogy hivatalos album formájában ereszti piacra a Red Dead Redemption 2 soundtrackjét, illetve eredeti aláfestő zenéjét. Mindkét összeállítás megérkezik még az idei nyár folyamán.
1559023200

Brit toplista: Sonic nagyszerűen rajtolt

A kék sündisznó elsőre ugyan nem nyerte el a mozinézők osztatlan bizalmát, de szerencsére a dolgok teljesen máshogy alakulnak a videojátékok háza táján. A Team Sonic Racing hatalmas lendülettel hagyta el a rajtrácsot.
1558076417

Kilépett a bétából a Red Dead Online

Néhány hónapos bétafázis után hivatalosan is elstartolt a Red Dead Online. A játék ráadásul egy masszív frissítést is kapott, ami kooperatív küldetésekkel, számos egyéb misszióval és a régóta várt pókerrel vértezi fel a játékot.
1557828022

110 millió eladott példánynál jár a GTA V

A Take-Two is megtartotta teljes üzleti évének beszámolóját, ahol nem csak az derült ki, hogy óriásit ment a kiadó, hanem az is, hogy még mindig piszkosul sokan veszik a Grand Theft Auto ötödik felvonását.
1557655200

Újabb utalás a PC-s Red Dead Redemption 2-re

A tavalyi év során egyszer már feltűnt a Rockstar Leeds programozói között egy személy, aki az életrajzában utalást tett a játék PC-s verziójára, ezúttal pedig egy LinkedIn-profilból érkeztek az új infók.
1555689600

Már javában készül a Grand Theft Auto VI?

Érdekes információkra bukkantak a Grand Theft Auto-széria rajongói egy dizájner önéletrajzát böngészve. Ha hihetünk a láttottaknak, akkor a Rockstar India egyik alkalmazottja már másfél évvel ezelőtt is a GTA VI-on dolgozhatott.
1555394413

Brit toplista: nem talált legyőzőre a The Division 2

A múlt hét is viszonylagos csendben telt, így nem meglepő, hogy az egy héttel ezelőtt ismét élre állt The Division 2 ezúttal sem talált legyőzőre. Vannak azonban visszatérők, miközben a Sekiro: Shadows Die Twice még hátrébb csúszott.