Uncharted: The Lost Legacy PC, PS4, PS5

Standalone kiegészítő érkezett az Uncharted 4-hez, a főszerepben Chloe!
1639645200

Megérkezett az Uncharted-film hivatalos posztere

A Sony Pictures közzétette a februárban érkező Uncharted-mozi hivatalos poszterét. Habár sok újdonságot nem tartogat a rajongók számára, azt megállapíthatjuk: Tom Holland sokat gyakorolta a Nathan Drake-pózolást.
1638900000

Januárban érkezik PS5-re az Uncharted-kollekció

Dátumot kapott a PC-s megjelenés előtt PlayStation 5-re érkező Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Az Uncharted 4-et és annak önálló mellékágát tartalmazó csomag számos újgenerációs újítást élvez majd.
1637938813

Multiplayer nélkül jön az Uncharted 4 átirata?

Az amerikai korhatár-besorolásért felelős bizottság, az ESRB adatlapja szerint hiányosan jelenik majd meg az Uncharted-sorozat negyedik részét és a The Lost Legacyt is magába foglaló Uncharted: Legacy of Thieves Collection.
1634824800

Itt az Uncharted-film hivatalos, teljes előzetese

Tegnap már ugyan kiszivárgott egy teaser hozzá, de most kristálytiszta kiadásban is megnézhetjük a jövőre esedékes Uncharted-filmadaptáció első előzetesét. Nathan Drake egyértelműen készen áll, hogy végre meghódítsa a mozit is.
1634762233

Kiszivárgott az Uncharted-film első előzetese

Hányatott sorsa után úgy tűnik, csak eljut végre a mozikig az Uncharted-sorozat filmváltozata. A hajtás utáni teaser trailert a belsős információk szerint holnap szerette volna bemutatni a Sony, de már most kiszivárgott.
1631223720

Uncharted-kollekció érkezik PC-re és PS5-re

A nemrég felröppent pletykák teljesen alaptalanok voltak: érkezik ugyan egy Uncharted-kollekció PC-re és PS5-re, azonban egészen más formában, mint arról hallani lehetett.
1623254400

Multiplayer játékon dolgozik a Naughty Dog

Számos pletykát hallottunk arról, hogy a Naughty Dog csapata utólagosan elkészítené a The Last of Us: Part II többjátékos módját, a legfrissebb álláshirdetések azonban egy teljesen önálló online játék érkezésére utalnak.
1609754400

Újabb négy kép érkezett az Uncharted-filmhez

Négy képpel köszöntötte az új évet az Uncharted-film Twitter-oldala, és bár azok a kellékesek kiváló munkájáról árulkodnak elsősorban, kedvcsinálónak így sem utolsók. Csekkoljátok őket!
1599238800

Sok játékos ért a The Last of Us: Part II végére

Bármennyire is hangzik furcsán a cím, a szomorú igazság az, hogy általában csak kevés játékos oldja fel a játékok befejezésért járó achievementet/trófeát, különösképp, ha egy játék olyan hosszú és megosztó, mint Ellie kalandja.
1583220600

Uncharted-film - Antonio Banderas is a fedélzeten

A Variety értesülései alapján Antonio Banderas is csatlakozik az évek óta halogatott Uncharted-filmadaptációhoz. Nem ő az egyetlen – két színésznőt is megerősítettek, valamint azt, hogy megvan a projekt legújabb rendezője.