Uncharted: The Lost Legacy PC, PS4, PS5

Standalone kiegészítő érkezett az Uncharted 4-hez, a főszerepben Chloe!

Uncharted: Legacy of Thieves Collection teszt (PC)

A Sony nem akar leállni és egyre-másra hozza át PC-re a korábban kizárólag csak PlayStationön elérhető sikercímeit. Ezúttal a nagyszájú Nathan Drake és kompániáján volt a sor, akik jöttek, láttak és ellopták a szabadidőmet.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection teszt

A nyakunkon a régóta várt Uncharted-film bemutatója, a Sony pedig jó ötletnek látta, hogy ismét beletúrjon a pénztárcánkba a felmelegített Uncharted-játékokkal. Kár, hogy a pénzükért ezúttal semmi érdemi újdonságot nem kapnak a rajongók.

Uncharted: The Lost Legacy teszt

Vajon mihez kezd a korábbi részek mellékszereplőiből főhőssé avanzsált Chloe és Nadine Nathan Drake nélkül? Az Uncharted-sorozat mellékága erre a kérdésre ad választ, és persze arra is, hogy a Naughty Dog tud-e újat mutatni egy év alatt.

Uncharted: The Lost Legacy előzetes

Tavaly búcsút intettünk az Uncharted-sorozat karizmatikus fenegyerekének, Nathan Drake-nek. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne lenne még kraft a szériában. A The Lost Legacy a jól ismert tolvajra, Chloe Frazierre és örökségére fókuszál.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2017-ben

A szokásosnál lassabban indult be az év, hamarosan azonban kezdetét veszi a kiadók és fejlesztők szőnyegbombázása. Összeszedtünk húsz játékot, amivel játszanod kell 2017-ben!