Super Mario Odyssey SW

Mario a háta mögött hagyta a gombakirályságot és egy világokon átívelő kalandra indul.

Brit toplista: újra élen a varázslók és boszorkányok

Már az előző konzolgeneráció gépein is megjelent a Hogwarts Legacy, ez pedig bőven elég volt ahhoz, hogy újra az eladási lista élére repüljön a nagyszerű varázslókaland.

Brit toplista: sokaknál szaggatott a Star Wars Jedi: Survivor

Optimalizációs problémák ide vagy oda, a brit játékosok is rávetették magukat a következő nagy Star Wars-kalandra. Cal Kestis második rodeója azonban nem előzte be a nagy elődjét.

Brit toplista: élen a Dead Island 2

Három új játék került fel a listára, mindhárom rögtön az élre került, a lista többi résztvevője között nem volt nagy helyezkedés. Kérdés persze, hogy meddig tudja tartani a helyét a zombis játék.

Brit toplista: jót tett a Mario-játékoknak a The Super Mario Bros. Movie

Látványosan megdobta a Mario-játékok eladásait a mozikban iszonyatosat taroló Super Mario Bros.: A film. Az élről azonban így sem sikerült kirobbantani az egyik rendszeres favoritot.

Brit toplista: nem talál legyőzőre a Resident Evil 4

A Resident Evil 4 remake-je köszöni szépen, jól van - továbbra is a legkelendőbb játéknak bizonyult a briteknél, annak ellenére, hogy érezhetően kevesebb fogyott belőle, mint az előző héten.

Brit toplista: élen nyitott Resident Evil 4

Rengeteg brit játékost üldöztek a vasvillás ganadók a Resident Evil 4-ben a múlt héten. A legendás horrorjáték remake-je még az eredeti játék eladásait is túlszárnyalta a dobozos piacon, nem is beszélve a digitális eladásokról.

Brit toplista: letaszították a trónról a Hogwarts Legacyt

A brit fizikai példányok eladását tekintve, legalábbis. A WWE 2K23 rendkívül erősen nyitott a szigetországban, kérdés, hogy tudja-e ugyanúgy öt hétig tartani a helyét?

Boltokban a legújabb Mario tematikájú Nintendo Switch

A különleges "Mario Choose One" Nintendo Switch-csomaghoz egy adag matricát és egy ingyenes játékot is kapnak a vásárlók.

TGA 2022: Újra belenézhetünk a The Super Mario Bros. Movie-ba

Trailer helyett ezúttal egy rövid klippel jelentkezett a The Super Mario Bros. Movie. Lássuk, hogy bandázik együtt Mario és Toad!

The Super Mario Bros. Movie - megérkezett a második előzetes

Saját Nintendo Directet kapott a jövő áprilisban moziba kerülő The Super Mario Bros. Movie. Az új előzetesben Princess Peach és Donkey Kong is feltűnnek.