Brit toplista: letaszították a trónról a Hogwarts Legacyt

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 21.
  • Hír
Link másolása
A brit fizikai példányok eladását tekintve, legalábbis. A WWE 2K23 rendkívül erősen nyitott a szigetországban, kérdés, hogy tudja-e ugyanúgy öt hétig tartani a helyét?

A friss eladási számok alapján a WWE 2K23 rögtön a megjelenését követő héten kitúrta a brit eladási lista éléről a Hogwarts Legacyt, ahol a Harry Potter világában játszódó játék öt héten át tanyázott. Az eredmény annak fényében még érdekesebb, hogy a WWE 2K22-höz képest megjelenésekor az idei pankrátoros játék kevesebb példányban kelt el.

A lista többi eleme viszonylag változatlan formában megmaradt, a FIFA 23, a Mario Kart 8: Deluxe és a Metroid Prime Remastered is változatlanul tartja sorrendet a listán, egy hellyel lejjebb csúszva persze. Vannak új szereplők, mint például a Super Mario Odyssey, de érdekesség, hogy a GTA 5 kikerült a listáról. A Minecraft Switch-verziójának sikerét nem befolyásolta a félresikerült frissítés sem.

Fontos, hogy ezek az eredmények a fizikai eladásokból származnak, a digitális eladásokat nem számolják bele. A teljes lista pedig így fest:

  1. WWE 2K23
  2. Hogwarts Legacy
  3. FIFA 23
  4. Mario Kart 8: Deluxe
  5. Metroid Prime Remastered
  6. God of War: Ragnarök
  7. Minecraft (Switch)
  8. Call of Duty: Modern Warfare 2
  9. Super Mario Odyssey
  10. Animal Crossing: New Horizons
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...