Brit toplista: élen a Dead Island 2

  • Írta: pandaril
  • 2023. április 27.
  • Toplista
Link másolása
Három új játék került fel a listára, mindhárom rögtön az élre került, a lista többi résztvevője között nem volt nagy helyezkedés. Kérdés persze, hogy meddig tudja tartani a helyét a zombis játék.

A három új játék a listán a Dead Island 2, a Minecraft Legends és az Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, amelyek ebben a sorrendben foglalták el a lista élét. A Dead Island 2 egyébként is rendkívüli eladási számokat produkált már az első hétvégén, a Minecraft Legends pedig nagyot ment a Switch-tulajok körében. Az Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp kicsit nehezebb helyzetben van, mivel eleve csúsztatni kellett a megjelenésen, így pedig igen közel került a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomhoz, ennek ellenére nem lehet oka panaszra a fejlesztőknek.

A lista további szereplője alapvetően hátrébb került a múltheti helyezéséhez képest, a Mario-játékok eladása is csökkentek, a top 10-ben a Minecraft Switch-verziója az egyetlen, ami nem rontott helyezést. A top 40-es listát tekintve pedig csak a Red Dead Redemption 2 és a Kirby and the Forgotten Land büszkélkedhet azzal, hogy nőtt volna az eladásuk.

Az alábbi listát kizárólag a fizikai kiadások eladásai alapján számítják, a digiális eladások és az olyan szolgáltatások, mint a Game Pass, nincsenek kihatással rá:

  1. Dead Island 2
  2. Minecraft Legends
  3. Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. FIFA 23
  6. Super Mario Odyssey
  7. Hogwarts Legacy
  8. Resident Evil 4 remake
  9. Minecraft
  10. God of War Ragnarök
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...