Brit toplista: sokaknál szaggatott a Star Wars Jedi: Survivor

  • Írta: szlav
  • 2023. május 1.
  • Toplista
Link másolása
Optimalizációs problémák ide vagy oda, a brit játékosok is rávetették magukat a következő nagy Star Wars-kalandra. Cal Kestis második rodeója azonban nem előzte be a nagy elődjét.

Az év eddigi legjobban optimalizált AAA-játékától, a Dead Island 2-től csente el az aranyérmet a kiábrándító technikai állapotban boltba kerülő Star Wars Jedi: Survivor. Szerencsére a Respawn már kidobta az első javításokat, így remélhetőleg hamar csak egy kellemetlen emlék marad az erőműveken is szaggató fénykardozás. Akárhogyis, a játék pénzügyi nyitánya több mint remek volt, az Egyesült Királyság hazai pályáján csupán a Hogwarts Legacy volt népszerűbb idén a Fallen Order folytatásánál.

És ha már a Fallen Ordernél tartunk: Cal Kestis első nagy kalandja 30 százalékkal erősebb nyitóhetet produkált 2019-ben, vagyis a második rész a puszta számok tekintetében nem igazán ért fel az elődjéhez. Itt azonban érdemes belekalkulálnunk, hogy az elmúlt három és fél év alatt is jócskán fellendült a digitális játékpiac, a lista pedig csupán a dobozos eladásokat számlálja. Szintén fontos tényező, hogy a Star Wars Jedi: Survivor nem jelent meg az előző generáció konzoljaira.

1. Star Wars Jedi: Survivor
2. Dead Island 2
3. FIFA 23
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. Hogwars Legacy
6. Super Mario Odyssey
7. Minecraft
8. Minecraft Legends
9. Call of Duty: Modern Warfare II
10. Resident Evil 4

2.
2.
Sophisticated Karen
#1: Diablo 4, Zelda, final fantasy 16? És még simán jöhetnek bejelentések a téli szezonra, Alan wake, silk song, stb. Jó év ez nagyon.
1.
1.
hedzsooo
Redfall is jo lett allitolag, nem csoda h embargo volt, nehogy akik korai hozzaferest kaptak hozza, leirhassak mennyire gaz lett. :)

Igy haladnak tovabb, kb. tenyleg csak a BG3 lesz iden igazan emlitesre melto, mert bar a Starfieldnel legalabb eselyes h lesz vmi korrekt tortenet (Redfallban annal is vannak hianyossagok allitolag), valoszinuleg az is ezer sebbol fog verezni a megjelene idejen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...