Redeemer PC, PS4, XBOXONE

Amikor a Diablo találkozik a Hotline Miamival és a Mortal Kombattel.
1563170400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha kétségtelen, hogy nem ezen a héten rajtolnak el az év legnagyobb durranásai, azért így is jócskán akad majd okunk leülni a monitor elé, vagy ellátogatni a legközelebbi moziba.
1555761628

Dátumot kapott a Redeemer: Enhanced Edition

Tavaly nyáron jelentette be a Buka Entertainment és a Ravenscourt, hogy a 2017 nyarán megjelent Diablo-klónjuk, a Redeemer felturbózott kiadást kap. A csapat nem siette el a munkát, mert az Enhanced Edition csak most nyáron jelenik meg.
1532098823

Kibővített kiadást kap a Redeemer

A Buka Entertainment és a Sobaka Studio jelentése szerint a tavaly augusztusban PC-re már megjelent Redeemer az egyéves premier alkalmából konzolokra is ellátogat, ráadásul egy kibővített kiadásban.
1499878846

Redeemer - gameplay trailer és dátum

Idén februárban csak egy filmes előzetes és egy ígéret keretében jelentették be a Redeemert. A fejlesztők szerint a felülnézetes akciójáték sokkal véresebb lesz, mint a Diablo és nem is beszéltek mellé! Csekkold az új trailert!
1487258106

Redeemer - véresebb, mint a Diablo

A Redeemer egy visszafogottságáról közel sem híres szerzetes történetét meséli majd el. A játék egyszerre ötvözi a Diablo és a Mortal Kombat ismert elemeiet, így akcióban és brutalitásban nem lesz majd hiány.