Gravel PC, PS4, XBOXONE

Off-road versenyjáték az olasz Milestone-tól.

Gravel - tűzön, vizen, DLC-ben

Jövő héten érkezik a Gravel első kiegészítőcsomagja, az Ice and Fire. A DLC-ben Izland felé vesszük az irányt, a hó és a vulkánok birodalmában hajthatjuk majd meg a járgányainkat.

Gravel teszt

A WRC 1-4 és a Sébastien Loeb Rally Evo után újabb autós játék fejlesztésébe vágott a MotoGP- és az MXGP-sorozatot is szállító Milestone. A Gravel pedig a szörnyű előzmények ellenére nem is lett rossz!

Megjelenés előtti előzetest kapott a Gravel

A Milestone ezúttal az off-road versenyzés szerelmeseinek igyekszik kedvezni legújabb, most megjelent versenyjátékával, a Gravellel. A premier alkalmából befutott az ilyenkor szokásos premier előtti utolsó előzetes is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrület, milyen hamar elrepült ez a február, de a legkevésbé sem sajnáljuk, hiszen remek játékok várnak majd ránk a közeljövőben is. Nézzük a következő napok felhozatalát!

Gravel - ilyen vas kell a dagonyához

Nyakunkon a Gravel megjelenése, így a fejlesztésért felelős Milestone hivatalosan is leleplezte a játék PC-s változatának minimum és ajánlott követelményeit. A hajtás után kiderítheted, érdemes-e rajtrácshoz állnod.

Gravel - ralizás hóban és szélben

A homokdűnék után a zord időjárás kapja a főszerepet a Gravel legújabb gameplay trailerében. Bemutatkozik a Wild Rush mód, csak ezúttal havas és csúszós utakon zajlik a verseny.

Gravel - Namíbiába látogatunk

A Milestone új gameplay előzetest villantott a Gravelről. Ezúttal a namíbiai pályát csodálhatjuk meg mozgásban, méghozzá a Wild Rush játékmódban. A sivatagos terep eléggé technikás, fel kell hát kötnünk az alsóneműt!

Februárban jelenik meg a Gravel

A Milestone bejelentette, hogy az off-road versenyjátékuk 2018 februárjában veszi be a boltokat PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Emellett befutott a karriermód rejtelmeit bemutató előzetes is - bízzunk benne, hogy tartalmas szórakozás lesz!

Kulisszák mögötti videón a Gravel

Megérkezett a Milestone-féle Gravel második fejlesztői naplója, amiben a fejlesztők ezúttal az off-road élményeket ígérő versenyjáték karriermódját mutatják be, meglehetősen komoly részletességgel.

Látványos képek érkeztek a Gravelről

Gyönyörű képek érkeztek a Milestone készülőben lévő sárdagonyázós versenyjátékához, a Gravelhez. Azt nem tudni, mennyi utómunkálaton estek át, mindenesetre érdemes vetni rájuk egy pillantást!