Destiny 2 PC, PS4, XBOXONE

A Bungie és az Activision nem hagyta sokáig pihenni a Destiny márkanevet. Itt a folytatás!
1600790400

Új trailert kapott a Destiny 2: Beyond Light

Kicsit messzebb van még a Destiny 2 következő nagy kiegészítőjének, a Beyond Lightnak a megjelenése, azonban ez nem gátolja meg a Bungie-t, hogy elkezdje már most ráhangolni a játékosokat a közelgő kalandokra.
1600109040

Frissítve: A Microsoft újra megvette volna a Bungie-t

Több forrás is megerősítette azt a pletykát, miszerint a Microsoft újra felvásárolta volna a Bungie-t. A felek végül nem tudtak megegyezni, mert a fejlesztőcég nem adta olcsón magát.
1599066000

Új címek érkeznek az Xbox Game Pass kínálatába

A Microsoft menetrendszerűen tette közzé, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az Xbox Game Pass PC-s és konzolos előfizetői a hónap első felében. Emellett az aktuális távozók névsora is ismertté vált.
1598566200

Futottak még a Gamescom Opening Night Live-on

Elképesztően sok bejelentést és látnivalót hozott a Gamescom Opening Night Live műsora. Szokásunkhoz hűen a fontosabb hírek kiemelése után következzen egy összeállítás a többi gyöngyszemről.
1595588400

Futottak még az Xbox Games Showcase-en

A külön szemlézett játékokon kívül is volt látnivaló az Xbox Games Showcase-en, azok ebben a cikkben fértek el. A műsorban bemutatott játékokban közös, hogy mindegyik része lesz az Xbox Game Passnek megjelenéskor.
1594972800

Késik a Destiny 2: Beyond Light

Szomorúan közölte a rossz hírt a Bungie, hogy nem tudja tartani az eredetileg tervezett szeptemberi megjelenést a Destiny 2 következő DLC-jével, a Beyond Lighttal. Szerencsére csak egy pár hónap csúszásról van szó.
1593529200

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.
1592240400

Az Xbox Game Passre is hat majd a Smart Delivery

A Microsoft ismét beszámolt az Xbox Series X kompatibilitási rendszeréről, a Smart Deliveryről. Megismertünk egy-két új funkciót, és egy listát is kaptunk az eddig bejelentett játékokról, amelyek támogatják a lehetőséget.
1591729740

Destiny 2 - ősszel jön a következő nagy kiegészítő

A Bungie kiadós livestreamet tartott a Destiny 2 kapcsán. Lerántották a leplet a játék új szezonjáról, bemutatkozott a következő három nagy kiegészítő, és még a next-gen változatokról is szó esett.
1591099200

Destiny 2 - irány az Európé?

A Bungie közzétett egy rövid teaser videót, amely alapján kereken egy hét múlva fogják leleplezni a Destiny 2 következő nagy frissítését. A találgatások szerint a Jupiter holdjára, az Európéra vezetnek majd minket az események.