Darksiders III PC, PS4, XBOXONE

Megérkezett a Darksiders harmadik része, a történet pedig ezúttal a lovasok egyetlen női tagját, Furyt követi.
1543410000

Launch traileren a Darksiders III

Tegnap óta vásárolható meg a Darksiders harmadik felvonása, ennek apropóján a THQ Nordic kiadta a játék launch trailerét. A videó közepesen izgalmas, cserébe egy sor rusnyaságot és ismerős karaktert felvonultat.
1543261860

Darksiders III teszt

A Hét Főbűn szabadon garázdálkodik, Fury pedig ellátogat a világunkba, hogy saját kézzel lássa el a bajukat. Az Apokalpiszis legharagosabb lovasa testvéreitől jócskán eltérő stílusban közelíti meg a problémát.
1543240800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az év legnagyobb megjelenésein jórészt túl vagyunk, még mindig akadnak finomságok a heti premiereket összegző listánkon. A következő napok főattrakciója a Darksiders harmadik felvonása, amelyben Fury nekimegy a Hét Főbűnnek.
1543042800

Darksiders III - Fury és a névtelen ló

Már csak napok választanak el minket a Darksiders III megjelenéséig, így most egy újabb kedvcsinálóval hangolódhatunk Fury kalandjára. Az apokalipszis lovasát pedig természetesen jó öreg hátasa kíséri.
1542639600

Darksiders III - befutott az intró

A THQ Nordic és a Gunfire Games alkotása rohamos léptekben közelít a megjelenéshez, így most a számtalan trailer mellé megkaptuk a játék cinematic intróját is, melyből újabb részletek derülnek ki a történetet illetően.
1542367842

Fury lángba borít mindent a Darksiders 3 trailerében

Kevesebb, mint két hét van hátra a Darksiders III premierjéig, az IGN jóvoltából pedig egy akciódús előzetessel készülhetünk erre a jeles napra. Megismerkedhetünk Fury apokalipszisével, ahol kő kövön nem marad.
1539367200

Darksiders III - két DLC-csomagot jelentettek be

Még bő másfél hónapot kell várnunk a Darksiders III megjelenésére, a THQ Nordic azonban már most lerántotta a leplet a játék első két DLC-jéről. Az első csomag a Keepers of the Void nevet viseli, a második pedig a Crucible arénáját hozza vissza.
1538658001

Darksiders III - leszámolás a Restséggel

Még több gameplayt ásott elő az IGN a jövő hónapban megjelenő Darksiders III-ból, ezúttal egy bossharcot izgulhatunk végig. Fury Slothtal, egy hatalmas rovarszerű lénnyel csap össze - ő a restség megtestesítője.
1538555400

Darksiders III - újabb trailert kapott Fury

A Darksiders III korábbi előzetesein rendre Fury kapta a főszerepet, és nincs ez másképpen most sem; a lila hajú mágus speciális harci képességeit csodálhatjuk meg a Force Fury címet viselő vadonatúj traileren.
1537617613

Darksiders III - ilyen volt a gamescomos demó

A Gamescom alkalmából láthattunk már egy masszív Darksiders III-bemutatót, de a THQ most kiadott egy friss felvételt, amiben a kölni rendezvényen a sajtónak mutogatott változatról rántja le a leplet.