Brit toplista: gyengén nyitott a Darksiders III

  • Írta: szlav
  • 2018. december 3.
  • Toplista
Link másolása
Nem sok változás történt ezen a héten a brit toplista élmezejében. Talán csak a Darksiders III bolygathatta volna a névsor állását, de a gyenge nyitóhét után esélye sem volt a FIFA 19, a Red Dead Redemption 2 és a Black Ops 4 mellett.

A Black Friday után is szilárdan tartja magát a brit toplista élvonalában a FIFA 19, a Red Dead Redemption 2 és a Call of Duty: Black Ops 4. Persze mindhárom cím heti eladásai szépen lassan csökkennek, de ez hetekkel, hónapokkal a megjelenés után csak természetes. A dobogóra esélyes Battlefield V ezúttal is épp lecsúszott a bronzéremről, amit nem csupán a középszerű nyitásnak, de a digitális változatok előnyeinek is betudhatunk.

A Darksiders III-nak sem sikerült nagyobb hullámokat kelteni a listán, hiszen a legelső héten is csupán a 32. helyre sikerült felküzdenie magát, ezzel épphogy megelőzve a Hitman 2-t. A 2012-ben megjelent Darksiders II 84 százalékkal több játékosnál talált otthonra a premiert követő napokban, az első rész eladásai pedig 70 százalékkal előzték meg Fury kalandját.

Érdemes megemlíteni a Forza Horizon 4-et is, amely az ötödik helyen végzett a listán. Azért is érdekes ez, mivel a versenyjáték már több mint két hónapja van a piacon, ráadásul a premier napjától kezdve elérhető az Xbox Game Pass havidíjas szolgáltatásában. A brit toplista csupán a dobozos, fizikai eladásokat követi, így a digitális vásárlások, illetve a Game Pass akciója egyáltalán nem része a statisztikának.

  1. FIFA 19
  2. Red Dead Redemption 2
  3. Call of Duty: Black Ops 4
  4. Battlefield V
  5. Forza Horizon 4
  6. Spyro Reignited Trilogy
  7. Pokémon Let's Go Pikachu
  8. Assassin's Creed: Odyssey
  9. Mario Kart 8 Deluxe
  10. Fortnite: Deep Freeze Bundle
17.
17.
#1: ennyire azért nem kéne lehúzni. ha meg olyan lenne mint az 1-2 akkor azonsírnátok, hogy semmi új nincs benne.
16.
16.
#10: mondjuk az röhej hogy a kommented első bekezdesét úgy írtad, hogy még nem is játszottál vele.
15.
15.
Bnecne
A Forza Horizon 4 elég erősen tartja a helyét lehet nekem is békéne már szereznem
14.
14.
Batman
Nekem az első és a második rész is nagyon bejött! A második résznek kiemelkedő volt a zenéje, de a küldetések nem voltak túl egyediek. A harmadik résszel sincs semmi baj, abszolút jó ez is. Fury ilyen, valszeg így harcol. Ha jön Strife ott is lesz változás mert ő meg lőni tud mint az állat.
13.
13.
kastorhun
#12: +1
A második részében még a bossok is sokkal jobbak, sőt maga a zene pedig 100x jobb. Death gyorsabb harc stílusa jobban tetszik mint a tehén gyorsaságú Waré.
12.
12.
hadzsime
#11: Nem értem miért szidja mindenki a második részt. Nemrég vettem elő ismét és teljesen jól szórakozom vele.
10.
10.
Sajnálom ezt a játékot. Mondjuk nekem az, hogy olyan, mint az első és nem a másodikra hasonlít inkább pozitív dolog. De dizájn szinten rontották el a harcrendszert és elidegenítették a saját rajongóikat a szériától. Azt meg ne mondjátok, hogy most olyan jó lett, hogy minden soulsborne fan ezzel tolja. Naja, jön a peccs, amivel a könnyű fokozat könnyebb lesz... Aztán kit érdekel, ha nem az a játék, aminek lennie kellene? Nem azt akarom, hogy könnyű legyen, hanem azt, hogy Darksiders...

Amúgy már most látom magamon, hogy úgyis meg fogom venni egy ponton és játszani fogok vele. Bár ez a fejlesztőn nem segít. Egyelőre viszont a Tomb Raider a legnehezebb fokozaton megfelelő kihívást és kikapcsolódást nyújt, valamint az Insomnia: The Ark (alias gamebreaking bugos ruszki RPG) teljesen el tud varázsolni már csak a patch várással is... Szóval a Darksiders így járt egyelőre.
9.
9.
Anti4730
#8: Kb a jatek eleg nagy resze lepusztul varosokban jatszodik, akkor mirol beszelunk. Agyatlan henteles? Ha kicsit is nem figyelsz oda halott vagy nagyon kell figyelni hogy eppen melyik gombot nyomod.
8.
8.
Dízel
#7: miköze ehhez a posztapokaliptikus világhoz? a stalker vagy a fallout az, ez nem az. Amúgy meg eszetlen hent játék, semmi értelme ennek a játéknak.
5.
5.
hadzsime
#3: Az a poén, hogy lovaglás hiányát az utolsó pillanatig titkolták. A youtubeosokat, akik korábban megkapták a játékot, kötelezték arra, hogy a játék megjelenéséig ne mutathassanak meg egy átvezetőt, amiben kiderül, hogy miért is nem lesz a játékban ilyesmi. Mindezt persze úgy, hogy előtte néhány nappal kidobtak egy trailert, amiben csak a lovast és a lovat mutatják.
3.
3.
RetecH
Én iszonyatosan vártam a Darksiders 3-at, de sajnos az év csalódása lett. Megfogták az első rész gerincét és új körítéssel kiadták. Ugyanaz a gameplay mint akkor, csak nulla emlékezetes résszel (mint az első rész bossfightja a hatalmas féreg ellen, vagy a második rész harca a 200 tonnás kőmonstrummal szemben), még a lovaglást is kivették. De legalább a játék sokkal nehezebb lett, tehát nyilván jobban szórakozom. Kár érte, mert a harcok, a világ stylusa és a történet a helyén volt, de egyszerűen nem érdemlik meg a sikert, ha tudatosan minden szempontól kevesebbet nyújtó játékot adnak ki a kezükből.
2.
2.
Anti4730
Nagyon gondolkozom, hogy megvegyem mert tetszik a gameplayek alapján.
1.
1.
kastorhun
Elképesztően szomorú vagyok miatta, de azért remélem hogy legalább a ráköltött pénzt vissza hozza majd hamarosan. Ezek szerint a 4. lovas kalandját valószínűleg nem most fogjuk játékban látni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...