2017 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 27.
  • Toplista
Link másolása
Immár hagyomány, hogy az évzáró cikksorozatunkat a legolvasottabb anyagaink listájával rúgjuk be. Idén sincs ez másképp, először a tíz legolvasottabb hírünket osztjuk meg veletek!

A játékszabályok a szokásosak. A lista maximálisan objektív, a Gamekapocs látogatottsági adatai alapján készült, és visszafelé lépdelünk rajta, ennek megfelelően a tizedik legolvasottabb hírrel kezdünk. Vágjunk is bele!

10. Befutott a Deadpool 2 első előzetese

Vagy legalábbis valami ahhoz hasonló, elvégre a Deadpool 2 forgatása márciusban még el sem kezdődött. Akárhogy is, Ryan Reynolds és a film új rendezője, David Leitch a Logan érkezése apropóján összedobott egy kiadós kedvcsinálót a folytatáshoz, amire rengetegen voltatok kíváncsiak. 

9. Kiszivárgott képen az új Assassin's Creed

Mi már inkább akkor lepődünk meg, ha a Ubisoft szivárgás nélkül be tud mutatni egy új játékot, nem pedig akkor, ha idő előtt kikerül valamilyen kép vagy infó a következő nagy dobásáról. Az Assassin's Creed: Origins sem volt éppen a világ legjobban őrzött titka, a lista kilencedik helyezettjeként tündöklő hírünk a bizonyíték rá.

8. Nintendo Switch - specifikációk és árak

Az idei évre két konzolpremier is jutott, a Nintendo pedig mindjárt nagyon erősen indította az esztendőt, amikor egy nagyszabású esemény keretei között lerántotta a leplet a Nintendo NX kódnéven bemutatkozott Nintendo Switch-ről. Mivel márciusi premiert tervezett, nem is spórolt az információkkal, a konzol specifikációira és az árazására is fény derült.

7. Call of Duty: WWII - befutottak az első képek

Rég vártunk már annyira Call of Duty-epizódot, mint idén, ez persze nem csoda: az Activision már jó előre megerősítette, hogy az aktuális rész "visszatér a gyökerekhez", nem sokkal később pedig azt is kibökte, hogy ez természetesen a második világháborús körítés visszahozását jelenti. A toplistás hírünk az első képeket vonultatja fel.

6. Bármelyik játékot felpörgetheti a PS4 Pro

Érdekes módon a Sony nem verte nagy dobra, pedig egy rendkívül fontos fejlesztést hozott magával a PlayStation 4 4.5-ös firmware-frissítése. A Boost Mode végre lehetővé tette, hogy a PS4-játékok mindennemű extra fejlesztés nélkül (ám bizonyos keretek között) kihasználhassák a PlayStation 4 Pro hardverében rejlő lehetőségeket. Erről itt írtunk bővebben.

5. Szép hosszú az új Need for Speed autólistája

Mi más érdekelné a zsáner szerelmeseit egy autóversenyben, ha nem az autólista? A Need for Speed-sorozat egy év szünet után tért vissza (inkább kevesebb, mint több sikerrel), és 74 autót hozott magával. A listának akadnak nagy hiányzói, de a készítők igyekeztek változatos felhozatallal előrukkolni - itt ellenőrizhetitek!

4. Mától tölthető ingyen az eredeti StarCraft

Intenzív éve volt a StarCraft-rajongóinak. A Blizzard nemcsak a StarCraft II-höz adott ki egy free-to-play változatot, de az első részt is felújította, az alapanyagul szolgáló 1998-as verziót pedig ingyenesen letölthetővé tette kiegészítőstül. Ennél szebb ajándékot nem is kaphattunk volna tőle, nem igaz?

3. Íme, a PS és az Xbox Black Friday-beharangozói

A Black Friday-őrület a játékipart sem kímélte, jó eséllyel ti is elcsábultatok, és vettetek valamilyen akciós játékot. Erre bizonyíték, hogy a PlayStation Network és az Xbox Live Black Friday-akcióit beharangozó hírünket nagyon sokan elolvastátok, amiből kiderült, hogy meddig tartanak a leárazások, és hogy mire számíthattok.

2. Xbox Scorpio - megérkeztek a technikai részletek

A Microsoft szokatlan módját választotta az Xbox One X első leleplezésének. Hogy bizonyítsa, mekkora erő lapul az új konzoljában, az Eurogamer hardverekre specializálódott csapatára, a Digital Foundryra bízta az első részleteket, ők oszthatták meg a nagy világgal, hogy milyen vas lapul majd a konzol burkolatának mélyén. A további infókra az E3-ig kellett várnunk.

1. A Sony szerint egyhamar nem láthatjuk a PS5-öt

Az efféle nyilatkozatokra sokszor hajlamosak vagyunk legyinteni, ám legtöbbször nem ok nélkül adják ki őket: ez esetben Shawn Laydennek, a Sony Interactive Entertainment első emberének kellett magyarázkodnia, miután az elemzők "kiszámolták", hogy még 2018 vége előtt bemutatkozhat az ötödik generációs PlayStation. Layden szerint erre nem érdemes várni, elvannak ők a PS4-gyel is.

10.
10.
McDuff
#9: Nem csak te, de sztem az majd csak januárban lesz esedékes :)
9.
9.
Drazhar
Félig OFF, de zoenn top20-as horrorlistája ugye lesz idén is?
Én személy szerint nagyon várom :)
8.
8.
zola2000
Most hogy 2017 legsikeresebb konzolja a switch lett, vicces vissza olvasni a kommenteket.
7.
7.
madSci
#3: Ez valójában csak annyit jelent, hogy van az első cikk, amit sokan elolvastak, és van a második, ami meg azért tűnik olvasottnak, mert volt egy kis flame, páran visszakattintgattak vitatkozni, de maga a cikk nem érdekelt annyi embert.:P
5.
5.
Yonkou
#3: Wow. És mindezt 2 hír kommentszekciójának összevetésével sikerült megállapítani.

Holnap megkérek 1-1 embert a kérdőívem kitöltésére, majd ebből vonok le messzemenő következtetést. Legit.

Ha azt mondtad volna, hogy emlékeid szerint az xbox hírek alatt megy legjobban a flame war, az érthetőbb lett volna...
3.
3.
frankdelgado
És a legtöbbet kommentelt hírek? Mert az első helyezett 44 komment, a második meg 226. Szóval az xboxos hírek viszik a pàlmàt....
2.
2.
Yanez
Idén sem lesznek legolvasottab blogok? Mondjuk én alig írtam valamit, viszont nagyon sok remek blogger munkáját láthattuk szárnyalni 2017-ben. :)

A cikkhez: meglepett, hogy pont egy ilyen "semmilyen" hír lett a legolvasottabb.
1.
1.
Necreon
Örülök is neki hogy nem lesz egy darabig PS5. Eltelt azért pár év a 4. generáció piaci élettartamából is már mire beszálltam, nem örülnék neki ha jövőre vagy utána már dobhatnám is ki az ablakon az összes digitálisan vett játékom. Pláne mivel egy két stúdiót leszámítva érezhetően nem használják ki rendesen a hardware-t most sem, vagy rosszul mert fele úgy nem néz ki egy-egy játék mint a másik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...