Need for Speed: Payback PC, PS4, XBOXONE

Idén sem maradtunk új Need for Speed nélkül.
1510575339

Brit toplista: nem talált legyőzőre a CoD: WWII

Ahogy az várható volt, a megjelenését követő második héten sem talált legyőzőre a Call of Duty: WWII, ráadásul a másik két dobogós sem változott, csak felcserélődtek a pozícióik.
1510160400

Nem fogadták valami jól az új Need for Speedet

Két nap múlva bepattanhatunk egy Porsche 918 Spyder volánja mögé, és a rendőröket faképnél hagyva eredhetünk a rosszarcúak nyomába. Egészen izgalmasan hangzik, az első kritikák mégsem túl acélosak az új NFS kapcsán.
1509951900

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagyott alább a kiadók és játékfejlesztők lendülete, több izgalmas megjelenésnek is örülhetünk a héten. A Need for Speed-sorozat például egy év szünet után tér vissza közénk.
1509692428

Launch traileren a Need for Speed: Payback

Az EA és a Origin Access előfizetői már javában játszhatnak a Need for Speed: Payback próbaverziójával, de a teljes változat startja sincs messze. Az EA egy hatásosan összerakott launch trailerrel hangolódik a premierre.
1509555600

Need for Speed: Payback - holnap megnyílik a trial

Az EA újra megerősítette, hogy holnaptól PC-n és Xbox One-on elérhetővé válik a játék tíz órát felölelő próbaverziója. Ez a lehetőség az Origin Access- és EA Access-előfizetők kiváltsága lesz.
1509274800

Szép hosszú az új Need for Speed autólistája

Hamarosan mindenki volán mögé pattanhat a legújabb Need for Speedben, ennek örömére pedig az EA lerántotta a leplet a játék teljes autólistájáról. A névsor összesen 74 járgányt tartalmaz, tehát a mennyiségre nem lehet panaszunk.
1508328000

Ismerős arcok a Need for Speed: Paybackben

Pár új screenshot látott napvilágot a hamarosan megjelenő Need for Speed-játékról. Az új képeken egy régről ismerős csapat autói mutatkoznak meg, egy korábbi részben már keményen megkeserítették a dolgunkat.
1507831200

Need for Speed: Payback - sztoritrailer érkezett

Egy hónap múlva ilyenkor bepattanhatunk a volán mögé és a rosszfiúk nyomába eredhetünk a Need for Speed: Paybackben. A játék történetéről eddig nem sokat tudhattunk, de az EA-nek köszönhetően most beleleshetünk.
1506704400

Kikapcsolható a töréslassító kamera az új NFS-ben

Sok gameplay felvétel került már ki a nyilvánosság elé a hamarosan érkező Need for Speed: Paybackről, most azonban egy eddig nem látott újdonságot árultak el a fejlesztők a játékkal kapcsolatban.
1506444240

Need for Speed: Payback - üdv Fortune Valley-ben!

A Need for Speed: Payback is nyitott világgal várja a játékosokat, a játék új trailere pedig épp Fortune Valley-re fókuszál: kapunk egy kis ízelítőt abból, hogy hol kell majd versenyeznünk, és abból is, hogy milyen tennivalókkal üthetjük el az időt.