Need for Speed: Payback PC, PS4, XBOXONE

Idén sem maradtunk új Need for Speed nélkül.
Típus:

Need for Speed: Payback - off-road száguldozás

Közeleg a Need for Speed-sorozat legújabb része, reménykedjünk, hogy régi fényében fog tündökölni a franchise! A Gamescomon látott gameplay után most földútra visszük a BMW-t.

GC 2017: Need for Speed: Payback próbakör

Az idei Gamescomon a számos meglepetés mellett sajnos csalódásból is bőven kijutott. Az egyiket az idei E3-on bemutatott Need for Speed: Payback szolgáltatta, ami nemcsak a videókon, de sajnos a gép előtt ülve sem tűnt telitalálatnak.

GC 2017: NFS: Payback - száguldozás a BMW-vel

Pár napja már bemutatkozott a Need for Speed: Payback gamescomos előzetese, benne a vadonatúj BMW M5-tel. Az sem volt akármi, most azonban be is csücsülünk a verdába, és szaggatjuk vele kicsit az aszfaltot.

GC 2017: Need for Speed: Payback-trailer érkezett

Az Electronic Arts és a BMW partnerségének hála a kiadó egy igen pörgős előzetesben villantotta meg a német autógyár legújabb, 2018-as M5-ösét. A szerződésnek köszönhetően itt láthatjuk először az új benzinzabálót.

Need for Speed: Payback - jó móka a tuningolás

Bár az idei E3-on leleplezett Need for Speed: Payback bemutatkozó videója alapján egy Halálos iramban stílusú részt kapunk, azért a tuningolás és járgányunk csinosítgatása ezúttal sem marad ki a játékból.

GC 2017: Az EA sem hagy minket műsor nélkül

Friss híreket és látnivalókat ígér az Electronic Arts az idei Gamescomra, a kiadó élő műsorral és 400 kioszkkal készül a kölni játékvásárra. A Star Wars: Battlefront II egyértelmű főszereplője lesz a show-nak.

E3 2017: NFS: Payback - még több száguldás

Az EA Play alkalmából már beleleshettünk a Need for Speed: Payback játékmenetébe, de a bemutatót követő livestreamben még több új jelenetet izgulhattunk végig. Ha lemaradtál, nyugi - itt van a felvétel!

E3 2017: Gameplay percek az új Need for Speedből

Az EA sajtókonferenciáján vetítették le az első gameplay videót a Need for Speed: Paybackből. A sorozat új része egyértelműen a Fast & Furiousra hajaz, a demózott küldetésben egy mozgó kamionból kötnek el egy Koenigsegg Regerát.

E3 2017: Electronic Arts konferencia - LIVEBLOG

Este 9 órakor kezdődik az Electronic Arts sajtókonferenciája, amit a videós közvetítés mellett élőben blogolunk majd. A folyamatosan frissülő hírünkben azonnal eljutnak hozzád a bejelentések!

E3 2017: Itt nézheted vissza az EA konferenciáját!

Este 9 órakor veszi kezdetét az Electronic Arts E3-as sajtókonferenciája. Ha élőben szeretnéd nézni a műsort, ne keress tovább, egy kattintás, és be is kapcsolódhatsz a videós közvetítésbe!