Forza Motorsport 7 PC, XBOXONE

A sorozat hetedik része már az Xbox One X-en is tiszteletét teszi.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remélhetőleg kihevertétek a szeptembert, mert ha lehet, az október még durvább játékmegjelenéseket ígér! A héten az autóversenyzés szerelmesei örülhetnek, holnap érkezik a Forza Motorsport 7!

Forza Motorsport 7 - komoly gondok az előtöltéssel

A Microsoft Store-on keresztül már most előtölthető a Forza Motorsport következő felvonása. Az októberi rajtra való felkészülés viszont nem zökkenőmentes, a letöltés folyamata ugyanis több vásárlónál is csődöt mondott.

Forza Motorsport 7 - Halálos iramban-autókkal

A Forza Motorsport közelgő hetedik felvonása sem marad mentes a Halálos iramban járgányaitól, így ha az Ultimate vagy Deluxe Edition valamelyikét vásárolod meg, akkor ingyen hozzájuthatsz a legutóbbi rész tíz legjobb verdájához.

4K-s száguldozás a Forza Motorsport 7-tel

Ugyan még csak a demó elérhető a nagyközönség számára, a videomegosztókon már a teljes játékból is találni felvételeket. Az alábbi szűk húsz percben a játék intróját és egy kis gameplayt láthattok.

Hatalmas lesz a Forza Motorsport 7

Azt tudtuk, hogy a Forza Motorsport 7 a tartalmát tekintve minden eddigi résznél nagyobbra nőtt, most viszont az is kiderült, hogy nemcsak az elérhető autók száma, de a gigabájtoké is hatalmas lesz. Bónusztartalom: befutott a launch trailer is.

Aranylemezre került a Forza Motorsport 7

A Microsoft és a Turn 10 megerősítette, hogy aranylemezre került a Forza Motorsport következő felvonása. A premiert megelőzi majd egy kipróbálható demó, ami szeptember közepén gördül ki.

GC 2017: Az új Super Mario a kiállítás legjobbja

Kihirdették a Gamescom szokásos díjátadójának győzteseit, összesen huszonhárom kategóriában versenyezhettek egymással a kiadók-fejlesztők, illetve a játékaik. A kiállítás legjobbja a Super Mario Odyssey lett.

GC 2017: 4K-s autókázás a Forza 7-ben

A Forza Motorsport 7-ről talán már mindent tudunk, amit tudnunk érdemes. A Gamescomra időzített előzetesek és különböző információk után itt az ideje, hogy autóba üljünk és száguldozzunk Dubai útjain.

GC 2017: Forza Motorsport 7 próbakör

Ha novemberben Xbox One X vásárlására adod a fejed, mi már tudjuk, mi lesz az a játék, amit biztosan mellé pakolsz majd a kosaradban. A Forza Motorsport 7 nemcsak látványban, de tartalomban is felülmúlja a konkurenciát.

GC 2017: Forza Motorsport 7 - PC-s demó, gépigény

A Turn 10 csapata pontosította a Forza Motorsport 7 korábban megszellőztetett gépigényét, így már tudjuk, hogy a konfigurációnktól függően milyen felbontásra és framerate-re számíthatunk. Lesz PC-s demó is.