Forza Motorsport 7 PC, XBOXONE

A sorozat hetedik része már az Xbox One X-en is tiszteletét teszi.
Típus:

GC 2017: Forza Motorsport 7 - különleges kiadások

Többféle kiadásban is megvásárolhatjuk a Forza Motorsport 7-et - derült ki a Microsoft gamescomos prezentációjából. Az Ultimate Edition tulajdonosai négy nappal korábban csaphatnak le a versenyjátékra.

Forza Motorsport 7 - itt az európai kocsik listája

A Turn 10 újra autólistát villantott, nem is akármilyent. Az amerikai, a japán és a klasszikus névsor után most végre eljött az európai kocsik ideje. A legújabb felsorolás az öreg kontinens 145 járművét hozza el nekünk.

Amerikai autókat villantott a Forza Motorsport 7

Lehetséges, hogy mire felkerül a boltok polcaira a Forza Motorsport 7, nem lesz olyan járgány benne, amely meglepetésként érne bennünket, hiszen ismét listát villantottak a Turn 10-es srácok. De mi ezt aligha bánjuk.

Forza Motorsport 7 - hajtsuk meg az új Porschét!

A Comic-Con apropóján a Microsoft egy livestreamben mutatta be a közelgő játékkínálatát - köztük a Forza Motorsport 7-et is. A humorban bővelkedő bemutatóban egy Porsche GT2 RS-sel száguldoznak.

Itt a Forza Motorsport 7 első 167 autója!

A Turn 10 egy igen impozáns listával jelentkezett, mely a Forza Motorsport 7-ben szereplő temérdek járgány közül most 167-ről rántja le a leplet. A játék több mint 700 autót fog tartalmazni, szóval ez még csak a kezdet.

GC 2017: Megvan a Microsoft-konferencia időpontja

Augusztus végén rendezik Európa legnagyobb gamer eseményét Kölnben. A Microsoft sem marad ki a tutiból: a gamescomos konferenciájukat az esemény nulladik napján tartják, és játszható lesz az Xbox One X.

E3 2017: Hatalmas lesz a Forza Motorsport 7

Szó szerint, ugyanis kiderült mennyi helyre lesz majd szüksége a játéknak. PC-s és konzolos mércével nézve is hatalmas helyet foglal majd a Forza Motorsport legújabb felvonása.

E3 2017: Befutott a Forza Motorsport 7 gépigénye

A Microsoft E3-as előadásán bemutatott Forza Motorsport 7 alapvetően az Xbox One X képességeit volt hivatott kidomborítani, de a játék természetesen PC-re is jön. Most már azt is tudjuk, milyen vas kell majd neki, hogy gond nélkül elfusson.

E3 2017: Új infók a Forza Motorsport 7-ről

Tegnap késő este a Turn 10 kreatív igazgatója, Dan Greenawalt hivatalosan is bemutatta a Forza Motorsport hetedik epizódját, amiről most összegyűjtöttük az eddigi tudnivalókat.

E3 2017: Az első galériafrissítés

Három nagy konferenciával a hátunk mögött már összegyűlt egy csokorra való screenshot a közeljövő legígéretesebb játékaiból. Lesz itt Forza Motorsport 7, Wolfenstein II, Anthem, The Evil Within 2 és Metro Exodus is.