The Evil Within 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott Shinji Mikami horrorjátéka.
Típus:

The Evil Within 2 - Stefano, a kegyetlen fotós

Sebastiannak nemcsak különféle szörnyetegekkel kell szembenéznie a The Evil Within 2-ben, sokszor nagyon is emberi ellenfelekbe botluk. Ilyen Stefano Valentini is, aki egy pszichopata fotográfus - róla szól az új trailer.

The Evil Within 2 - szabadság a fejlődésben

A Bethesda tervei szerint hatalmas szabadságot kapnak a játékosok, ami a The Evil Within 2-ben szereplő karakterfejlődést és testreszabást illeti. John Johanas, a játék rendezője írt arról, mit is jelent ez pontosan.

The Evil Within 2 - Sebastian, a túlélő

Vadonatúj előzetest kapott a The Evil Within második felvonása, amiben ismét Sebastian bőrébe bújva kell majd mindenféle rémségek kíséretében nyomoznunk. Ezúttal régóta elveszettnek hitt lányunk után fogunk kutatni.

Képregényeket kapnak a Bethesda játékai

A Bethesda és a Titan Comics frissen kiadott közleménye szerint a kiadó jövőben megjelenő játékaihoz, a Wolfenstein II: The New Colossushoz, a The Evil Within 2-höz és a Dishonored: Death of the Outsiderhez is képregény készül.

E3 2017: Sztoritraileren a The Evil Within 2

A Bethesda konferenciáján bemutatkozott a The Evil Within 2, melynek most a történetével kapcsolatban is megtudtunk egy-két érdekességet, emellett kaptunk mellé egy új trailert is.

E3 2017: Gameplay traileren a The Evil Within 2

A bejelentés mellé csomagolt előzetes után egy gameplay trailer is érkezett a The Evil Within folytatásához. A rémálom még nem ért véget, ahhoz, hogy megmentse a lányát, Sebastian Castellanosnak újra alá kell merülnie az őrületben.

E3 2017: Az első galériafrissítés

Három nagy konferenciával a hátunk mögött már összegyűlt egy csokorra való screenshot a közeljövő legígéretesebb játékaiból. Lesz itt Forza Motorsport 7, Wolfenstein II, Anthem, The Evil Within 2 és Metro Exodus is.

E3 2017: Bemutatkozott a The Evil Within folytatása

Szintén a rosszul őrzött titkok egyike volt a The Evil Within folytatása, amit a Bethesda annak rendje és módja szerint be is jelentett az E3-on. A második rész már idén megjelenik.

E3 2017: Itt nézd vissza a Bethesda konferenciáját!

Szerencsére volt időnk kipihenni a Microsoft buliját, így a Bethesda konferenciáját már kipihenten nézhetitek végig. A közvetítés reggel 6-tól indul, és már jó helyen vagy, ha élőben néznéd az új Wolfenstein vagy a The Evil Within bejelentését.

E3 2017: Kiszivárgott a The Evil Within 2

Nagyon úgy tűnik, hogy igaznak bizonyultak a pletykák, és tényleg készül a The Evil Within folytatása. Egy idő előtt kikerült reddites reklám buktatta le Shinji Mikami játékát.