The Evil Within 2 - íme, az első 11 perc

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 11.
  • Videó
Link másolása
Október 13-án, azaz most pénteken érkezik a The Evil Within 2, így már nem sok választ el minket a tömény rettegéstől. A következő gameplay video a játék első tizenegy percén vezet végig, így aki a vásárláson gondolkodik, óvatosan nézze!

Két nap múlva végre felkerül a boltok polcaira a Bethesda következő horrorjátéka, a The Evil Within 2. Ennek aprópóján a gamespotos srácok neki is vágtak a kalandnak, melynek első tizenegy percét rögzítették is, hogy megosszák a rajongókkal. Persze mondani sem kell, hogy az anyag masszív spoiler-veszéllyel rendelkezik, ezért aki a vásárlást tervezgeti, annak érdemes az átvezetőket továbbpörgetni. Azt talán elmondhatjuk, hogy már az első perctől kőkemény izgalmakba csöppenünk, így biztosan nem fogunk unatkozni a kezdeteknél sem.

Itt pedig a játék launch trailerét láthatjátok:

A The Evil Within 2 tehát pénteken, azaz október 13-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt.

3.
3.
#2: Szerintem valtozatos volt a resevilekhez es silent hillekhez kepest es reszletes. Mashol nem is lattam ilyen esoket, meg reszecskeket meg mindent!
2.
2.
GAMEROD
Az első részt is nagyon vártam, de annyira lineáris lett hogy a végére meguntam. Legnagyobb probléma az a mai AAA horror játékokkal hogy dögunalom a környezet ahol játszódnak. Folyosók, szellőzők, ajtók és minimalista épületek. Nekem valahogy nem jönnek így át ezek, főleg ezredjére.
1.
1.
Neo1989
YT-n már van komplett végigjátszás is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...