The Evil Within 2 - íme, az első 11 perc

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 11.
  • Videó
Október 13-án, azaz most pénteken érkezik a The Evil Within 2, így már nem sok választ el minket a tömény rettegéstől. A következő gameplay video a játék első tizenegy percén vezet végig, így aki a vásárláson gondolkodik, óvatosan nézze!

Két nap múlva végre felkerül a boltok polcaira a Bethesda következő horrorjátéka, a The Evil Within 2. Ennek aprópóján a gamespotos srácok neki is vágtak a kalandnak, melynek első tizenegy percét rögzítették is, hogy megosszák a rajongókkal. Persze mondani sem kell, hogy az anyag masszív spoiler-veszéllyel rendelkezik, ezért aki a vásárlást tervezgeti, annak érdemes az átvezetőket továbbpörgetni. Azt talán elmondhatjuk, hogy már az első perctől kőkemény izgalmakba csöppenünk, így biztosan nem fogunk unatkozni a kezdeteknél sem.

Itt pedig a játék launch trailerét láthatjátok:

A The Evil Within 2 tehát pénteken, azaz október 13-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt.

3.
grindcore
#2: Szerintem valtozatos volt a resevilekhez es silent hillekhez kepest es reszletes. Mashol nem is lattam ilyen esoket, meg reszecskeket meg mindent!
2.
GAMEROD
Az első részt is nagyon vártam, de annyira lineáris lett hogy a végére meguntam. Legnagyobb probléma az a mai AAA horror játékokkal hogy dögunalom a környezet ahol játszódnak. Folyosók, szellőzők, ajtók és minimalista épületek. Nekem valahogy nem jönnek így át ezek, főleg ezredjére.
1.
Neo1989
YT-n már van komplett végigjátszás is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...