The Evil Within 2 PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott Shinji Mikami horrorjátéka.
Típus:

Brit toplista: jól rajtoltak az új érkezők

A múlt héten két új megjelenés is volt, amelyek mindegyike remek rajtot vett, hiszen a The Evil Within második felvonása és a Middle-earth: Shadow of War is felküzdötte magát a dobogós helyekre.

The Evil Within 2 - íme, az első 11 perc

Október 13-án, azaz most pénteken érkezik a The Evil Within 2, így már nem sok választ el minket a tömény rettegéstől. A következő gameplay video a játék első tizenegy percén vezet végig, így aki a vásárláson gondolkodik, óvatosan nézze!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatjuk az októbert, egy percet sem pihenünk! A héten visszatérünk Középföldére, és Sebastian Castellanos nyomozót is elkísérjük egy beteg kirándulásra.

Íme, a The Evil Within 2 gépigénye

A Bethesda közzétette, hogy milyen géppel kell rendelkeznünk ahhoz, hogy részesei tudjunk lenni Sebastian kalandjainak a The Evil Within 2-ben. Kevesebb mint egy hét van a megjelenésig, ha kell, addig felturbózhatjuk a vasakat.

The Evil Within 2 - Theodore atya is színre lép

Friss, ropogós előzetest kapott a The Evil Within folytatása, amiben Sebastian Castellanos ezúttal eltűnt lánya után nyomoz. A most bemutatkozó Theodore atya is Lilyt keresi, csak nem éppen azért, amiért Sebastian.

The Evil Within 2 - Sebastian nyomozni kezd

A sajtó képviselői nemrég lehetőséget kaptak, hogy idő előtt belekóstoljanak a Bethesda közelgő megjelenéseibe. A The Evil Within 2 is terítéken volt, az új, közel 40 perces ízelítőben minden benne van, amiről a sorozat szól.

The Evil Within 2 - verseny az idővel

Sebastiannak a STEM különböző rémségei mellett egy másik fontos ellensége is akad: az idő, ami ezúttal sem a mi oldalunkon áll majd. A legújabb előzetes pontosan ezt mutatja most be.

Ütős képeken a The Evil Within 2

Már csak bő egy hónap, és érkezik a The Evil Within második része, ennek örömére pedig néhány új képpel láttak el bennünket a fejlesztők. Azt eddig is tudtuk, hogy rettegésben nem lesz hiány, a látnivalók alapján viszont már most reszketünk.

Tartogat még újdonságot a Bethesda az idei évre

Ahogy az lenni szokott, a Bethesda E3-as konferenciáján minden nagyobb projektről lehullt a lepel. Lehetséges azonban, hogy a The Evil Within 2-vel, a VR-játékáradattal és az új Wolfensteinnel még nincs vége az újdonságok sorának.

The Evil Within 2 - lecsap a kacagó kaszás

Vadonatúj, ötperces játékmenet-bemutatót kapott a The Evil Within folytatása. A friss felvétel az egyik komolyabb főellenfelet mutatja be, a hátborzongató és mindig kéjesen kacagó Guardiant.