The Artful Escape PC, XBOXONE

Újabb ígéretes indie érkezik a Microsoft-platformokra.
1713277800

26 cím távozik májusban a PlayStation Plus katalógusból

A lista igen nagy részét ráadásul a Square Enix JRPG-sorozata, a Final Fantasy régebbi részei teszik ki, de számos kisebb, igen népszerű alkotástól is búcsút kell vennünk.
1649410200

A Returnal a BAFTA Games Awards győztese

Kihirdették a BAFTA Games Awards díjazottjait, és bár a Returnal és az It Takes Two is nyolc-nyolc jelöléssel vágott neki a ceremóniának, végül az előbbi zsebelte be a legtöbb trófeát, és az év játékának is megválasztották.
1646326800

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.
1643007600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt a hetet még elkönyvelhetjük a januári uborkaszezon áldozatának, egy-egy érdekesebb cím azonban most is felüti a fejét. A Pokémon-rajongók és a kincsvadász kalandorok különösképp jól járhatnak.
1642612380

Újabb platformokat ér el a The Artful Escape

Véget ért a The Artful Escape Microsoft-exkluzivitása, a jövő héten PlayStation-konzolokon és Nintendo Switchen is elérhetővé válik a tavalyi év egyik indie gyöngyszeme.
1637143200

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!
1634727600

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.
1630908000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatjuk a szeptembert, egyetlen platformon sem maradunk újdonságok nélkül az elkövetkező napokban. Lássuk a szokásos listás összefoglalónkat!
1630508400

Ezekkel a címekkel indítja a hónapot a Game Pass

Menetrendszerűen esett be a Microsoft bejelentése a szeptember első felére szánt Xbox Game Pass-játékokról: ezúttal nyolc címnek örülhetünk majd, amelyeket a szokásos módon szedtünk listába nektek.
1628240400

Jövő héten újabb ID@Xbox Showcase várható

A Microsoft és a Twitch ismét összefog, hogy egy digitális műsorral népszerűsítsék az ID@Xboxszal együttműködésben készülő, független fejlesztésű játékokat. Bejelentések, demók és Game Pass-hírek várhatók.