No More Heroes: Travis Strikes Again SW

Switch-exkluzív lesz a No More Heores harmadik része.

A NetEase-nél landolt a No More Heroes-csapat

Korábban már pletykálták, hogy a kínai NetEase nem szeretne lemaradni a Tencenttől: erről árulkodik az is, hogy a minap bejelentették a Grasshopper Manufacture felvásárlását.

Véget ért a No More Heroes-sorozat

Múlt pénteken került boltokba No More Heroes-sorozat harmadik számozott epizódja, ezzel párhuzamosan pedig a franchise apukája bejelentette, hogy búcsút vesznek Travis Touchdowntól.

Travis Strikes Again - trailert kaptak az átiratok

Travis Touchdown maga mögött hagyja a Nintendót egy gyors kitérő erejéig, októberben ugyanis PC-n és PlayStation 4-en is elérhetővé válik a Travis Strikes Again: No More Heroes. Ezekhez a portokhoz kaptunk most egy új trailert.

PC-re és PS4-re is jön a Travis Strikes Again

A No More Heroes főhősének legújabb kalandja hamarosan újabb platformokra látogat. Suda 51 csapatának korábbi Switch-exkluzív címe idén biztosan befut PC-re és PlayStation 4-re. Travis odacsap megint.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten intenzívebben adagolják majd a játékaikat a tisztelt kiadók és fejlesztők, majd' minden platformon találunk ígéretes megjelenéseket. Lássuk, mivel játszunk a következő napokban!

Travis Strikes Again - az élet pusztító

Közeleg az új No More Heroes-játék premierje, habár nem igazi folytatásról, hanem egy mellékágról van szó Nintendo Switchen. A Grasshopper Manufacture védjegye azonban észrevehető, őrült és cinikus alkotással lesz dolgunk.

Dátumot kapott az új No More Heroes

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem fejezi be idén Suda 51 csapata a Travis Strikes Again: No More Heroest, így a Switch-exkluzív akciójáték januárban látja meg a napvilágot. Nézzünk is bele!

Bejelentésözönt hozott a Nintendo Direct

Hiába volt mindössze harminc perc hosszú, számtalan bejelentést hozott a tegnap esti Nintendo Direct. Egy csokorban foglaltuk össze nektek a műsor fontosabb híreit és látnivalóit.

Switch-exkluzív lesz az új No More Heroes

Egy meglepetésbejelentést is tartogatott a Nintendo indie játékokra kihegyezett Direct streamje. Suda51 csapata bejelentette a No More Heroes: Travis Strikes Againt, amely kizárólag Switch-re jön 2018 folyamán.