Brit toplista: csak az ötödik helyen rajtolt a GRID

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 14.
  • Toplista
Link másolása
A FIFA 20 uralma továbbra is megingathatatlan, igaz, az elmúlt héten nem is érkezett olyan cím, amely komoly kihívója lehetett volna az EA Sports focis játékának. A GRID például csak az ötödik helyen rajtolt.

Harmadik hete vezeti a brit játékeladási toplistát a FIFA 20, ahogy a Ghost Recon: Breakpoint is megtartotta a második helyet. Az első látványosabb változást a bronzérem tulajdonosánál kell keresni, miután a Borderlands 3 egészen a nyolcadik helyig esett vissza, a dobogóra pedig a hetedik helyről előreugró Mario Kart 8 Deluxe állhatott fel.

A hét legerősebb újonca a GRID volt, a játéknak azonban csak az ötödik helyen sikerült rajtolnia. A Yooka-Laylee and the Impossible Lair csak a harmincegyedik lett, igaz, a Playtonic játéka tipikusan az a kaliberű fejlesztés, amire inkább a digitális boltokban vadásznak a játékosok, a brit toplista pedig csak a dobozos eladásokat számlálja. Némiképp meglepő, de hasonló lehet a helyzet a legújabb PS4-exkluzív, a Concrete Genie esetében is, amely a harmincötödik helyen végzett.

  1. FIFA 20
  2. Ghost Recon: Breakpoint
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. Gears 5
  5. GRID
  6. Minecraft
  7. The Legend of Zelda: Link's Awakening
  8. Borderlands 3
  9. Grand Theft Auto V
  10. Sea of Thieves
27.
27.
Őrnagy
#23: Olyan esőszimuláció még a Forza Horizon 4-ben sincs, mint a Driveclubban. Lehet, hogy ez vitte a készítő stúdiót csődbe :)
26.
26.
Őrnagy
#23: A Driveclub az egyik legjobb arcade autóverseny, azt a szintet sajnos nagyon nem hozza az eddigi videók és a kritikák alapján. Persze, én is jól elvagyok a Grid 2-vel, ingyen volt a Game Passben. De 50-80 eurót (nem tudom az új Grid mennyibe kerül) nem adnék érte.
24.
24.
Aanash
#23: Mielőtt megköveztek hozzá tenném, hogy tudom nem csak ez a probléma.
23.
23.
Aanash
Ha hoz egy Driveclub szintet akkor már bőven jó számomra.
Eddig csak a Grid 2-vel próbálkoztam és az is bejött.
Én annyit hozzá tennék, így a kommenteket olvasva,hogy régebben talán az elvárások és a kritizálók száma sem voltak az egekben mint manapság.

Kicsit azt látom, hogy túlságosan nagyok az elvárások a játékokkal szemben, tökéletes szórakoztatást akarnak sokan és ha egy pici hiba csúszik ebbe, akkor megy a fika tenger.
De amikor szóba jön pár elfeledett cím mint pl: Warhammer: space marines, vagy Castlevania: lords of shadow akkor meg jönnek a kommentek hogy de jók voltak, kár hogy eltűntek.

Nem tudtak sokat, csak mertek elindulni valamerre.
Igaz akkor nem volt ennyi önjelölt kritikus, youtuber meg mittudomén mi.

Én örülök ennek a játéknak, remélem eljutunk oda, hogy több régi címet elővesznek és leporolnak, akár folytatnak.
22.
22.
Őrnagy
#20: Jó, egy autóversenyt nem lehet megújítani évről évre. Persze nagyrészt igazad van. Látod, az új Grid közepes lett, mégis elég jó eladást produkált a neve miatt. Hát ezért kell mindenből, ami sikeres, sorozatot csinálni.
Szomorú, de ez a valóság.
És az autós címek sosem fognak 100 milliós eladást biztosítani, szerintem egyszerűen nem éri meg több energiát firdítani rájuk.
Néha jön 1 Dirt Rally, néha egy Forza, aztán a közbeeső töltelék címekkel kell elütni az időt.
(Érted: elütni! Há-há-há!)
21.
21.
Őrnagy
Azért 5. helyen nyitni nem annyira rossz.
20.
20.
PS4jacksony
Nekem bejön a játék de inkább csak a nosztalgia érzése miatt de.......Kurva gáz ,hogy nincsenek új címek itt is az van mint a zeneiparban mindet felújítanak átmixelnek ha ez a felfogás marad itt jöhet a PS5 is meg a Ps8 is grafikával most sincsen gond ...Igazi játékok hová tűntek ? Rácsodálkozás az Első Resident Evil Vagy Sillent Hill re ,a Gran Turismo "hű-ha ,, érzése .... Úgy érzem a játékok is felgyorsult világot élnek elég egy aréna és rohangálva lövöldözni egymást a sikerhez..... Ez a Codemasters meg olyan mintha minden játékuk ugyanaz lenne csak át skinelve rohadt unalmas ...Az Első GRID jó volt meg a DIRT sorozat de kb ott ki is teljesedtek.... Bízom benne,hogy a jövőben több történet alapú játék fog születni.....

14.
14.
Gears 5 negyedik. Emiatt szerintem nagyot bővült a MS-nál a Pass előfizetők száma is, de úgy látszik, hogy veszik is páran. Ettől a Grid-től meg nem vártam semmit, alap, hogy nem akartam vele játszani. Ahogy olvasom itt lent, nem egy világrengető eresztés. A maga módján biztos jó, de én nem tudom, mert még videót sem láttam róla.
11.
11.
Ooorky
#10: Attól, hogy szar az irányítás még egy arcade fos.
10.
10.
semike
WRC arcade fos:
Probáld ki a mostani részt,megnézném meddig jutsz el...
7.
7.
GAMEROD
A Codemasters egy kaptafát ad már ki mindenből közel 10 éve. Ha valamin nem változtatnak akkor bajba kerülhetnek. Lehet itt huszadik Grid, meg negyvenedik Dirt már maguk a hangulatuk unalmas. A WRC-kkel sokkal jobban elvagyok. Lehet itt szidni a Milestone-t, mégis ők uralták anno az autós játékok piacát a Screamer-el, ők fektették le az egész alapját.
6.
6.
GAMEROD
Az nem belsőnézet, csak egy vacak besötétített álca.
4.
4.
Papparonie
#3: van, de milyen... torz, kidolgozatlan, nagy feketeség, csak úgy, mint a GRID Autosportban. Ez a GRID semmi más, csak egy kicsit csinosított GRID Autosport. Én is nagyon vártam, elő is akartam rendelni, de egyszerűen nem ért meg nekem az Ultimate Edition 27 ezer forintot, mikor ott az Autosport iPhone-ra 3490-ért minden DLC és extra tartalommal megkapod. Nem is beszélve arról, hogy mostmár kontroller támogatása is van, és a grafika is eszméletlen szép, talán a legszebb telefonos játék. Nyilván nem jó összehasonlítási alap, de ha belegondolsz, hogy régi modelleket használnak fel mindenből (pálya, autó), úgy már nem érdemes szerintem az újat megvenni.
3.
3.
Ultimate_
#2: de van belső nézet.
2.
2.
GAMEROD
Nincs belsőnézet, nincs eladás egyszerű. Ugyanolyan igénytelen sorozat lett mint a Need For Speed, abból is kivették a belső nézetet mer lusták, a sok barom úgyis megveszi, ők biztos az életben is hátulról látják a kocsijukat vezetés közben.
1.
1.
logic5
Annyira vártam a GRID-et, de sajnos hiába. Még jó, hogy nem kellett megvennem, mert idő előtt feltörték. Na erre jó a torrent!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...