Adventure Time: Pirates of the Enchiridion PC, PS4, SW, XBOXONE

Nyitott világú kalózos játék készül az Adventure Time alapján.
1671042586

Íme, a PlayStation Plus decemberi kínálata

Lassan itt a karácsony, és a PlayStation Plus előfizetők még mindig nem tudják, mivel tudnak majd játszani a meghitt, ünnepi hangulatban. Ezen rögvest változtatunk!
1551340800

Íme, a Games with Gold márciusi játékai

Jön a tavasz, kivirágzik a kert, ezzel együtt pedig megérkeznek a növények legnagyobb ellenfelei, a zombik is! Emellett klónpáncélt is ölthetünk, vagy belebújhatunk a Metal Gear-széria Raidenjének bőrébe.
1529143210

E3 2018: Nézzünk bele az új Adventure Time-ba!

A jövő hónapban érkező Adventure Time: Pirates of the Enchiridionban Jake és Finn Ooo Landre utaznak, amit sajnos árvíz sújt. A két jó barát szerint ez nincs rendjén, és kiderítik, mi történt a szigettel! Trailer és gameplay érkezett.
1524909628

Júliusban jön az új Adventure Time-játék

Végül nem tavasszal, csak nyáron érkezik az Adventure Time: Pirates of the Enchiridion, amely az első nyitott világú játék lesz a Cartoon Network népszerű sorozata alapján. Finn és Jake ezúttal kalózokra vadászik a tengeren.
1513339260

Készül a következő Adventure Time-adaptáció

Bejelentették az Adventure Time: Pirates of the Enchiridion készültét, amely tavasszal jelenik meg az összes fontosabb platformra. Nyitott világú kalózkodást ígér az új adaptáció.