Total War: Three Kingdoms PC

A Total War-sorozat legújabb történelmi darabja, amely az ősi Kínában játszódik.
1655829900

Xbox Game Pass - néhány játék azért még maradt június végére is

A Microsoft nem siette el a június második felében esedékes Game Pass-újdonságok bejelentését, de kiderült, hogy most nem is nagyon volt mit villantania. Öt címmel gazdagodik a szolgáltatás az előttünk álló két hétben.
1655477940

A Game Passbe tart a Total War: Three Kingdoms is

Noha a Microsoft még mindig nem fedte fel a Game Pass következő hullámban érkező játékait, szép egyesével azért szállingóznak a hírek a kínálat felől.
1622534400

Utoljára frissül a Total War: Three Kingdoms

A Creative Assembly kész továbblépni a Total War: Three Kingdomsról, a következő patch lesz az utolsó, amit a két éve megjelent játék kap. Sok játékos nem örült a bejelentésnek, heves review bombinggal adtak hangot csalódottságuknak.
1597834800

Total War: Three Kingdoms - irány a vadon!

Bemutatkozott a Total War: Three Kingdoms következő kiegészítőcsomagja, a The Furious Wild. A DLC Kína déli dzsungelvidékeire vezényel minket, ahol a hadurak tigrisekkel és elefántokkal vonulnak a csatatérre.
1584342000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most, hogy mindnyájan bezárkóztunk az otthonainkba, végre engedhetünk egy kicsit a bűnös élvezeteknek is. Ehhez pedig nem találhatnánk jobb társat a hónap egyik legjobban várt játékánál, a DOOM Eternalnál.
1583499600

Total War: Three Kingdoms - íme, a legújabb DLC

Apáink bűnei miatt vezeklünk a Total War: Three Kingdoms következő sztoriexpanziójában. A World Betrayed névre hallgató csomag Sun Ce és Lü Bu frakcióit követi a Három Királyság háborújában.
1564736400

Hordamóddal bővül a Total War: Three Kingdoms

Végtelen mennyiségű, egyre nehezedő hullámokban érkező ellenfelekkel vehetjük fel a harcot a Total War: Three Kingdoms következő ingyenes frissítésében. A Dynasty Mode egy rövid kedvcsinálót is kapott.
1563354000

Száz évet ugrunk a Three Kingdoms új DLC-jében

A Total War: Three Kingdoms - The Eight Princes címen érkező vadonatúj kiegészítőben már egy teljesen új kor teljesen új harcosai fognak minden eddiginél nagyobb és brutálisabb csatákban megküzdeni a Jin-dinasztia sorsáért.
1561356000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napok során több izgalmas megjelenéssel is számolhatunk, ám a legnagyobb durranások kétségtelenül a száguldó cirkuszhoz és a Cthulhu-mítoszhoz kapcsolódnak. És persze kilenc év után végre itt a PC-s Heavy Rain is!
1561050635

Three Kingdoms - beköszönt az agresszió kora

Megérkezett az első előzetes a Total War: Three Kingdoms - Reign of Blood kiegészítőhöz, mely elsősorban a játékon belüli összecsapásokat látja el új arculattal. Egy meglehetősen vörös és agresszív arculattal…