Octopath Traveler SW

Zseniális látványvilággal várja a veterán JRPG-rajongókat a Square Enix.
1709398800

Jelenleg nem lehet megvásárolni az Octopath Travelert a Nintendo eShopban

A Square Enix és Acquire közös RPG-jét nem lehet jelenleg megvásárolni a Nintendo saját webshopjában, azonban a viszonteladóktól vásárolt kódok ugyanúgy működnek. Lehetséges, hogy ez az előszele annak, hogy a játék más platformokra is megjelenik.
1687330800

Az Octopath Traveler élő közvetítéssel ünnepli az ötödik évfordulóját

Már ilyen sok idő telt el azóta, hogy a tragikus sorsú hőseink elindultak a közös útra egy szebb jövő reményében.
1679302800

Kérdéses az Octopath Traveler első része PlayStationre

Az első rész még nem kapott PlayStation-portot, és bár nem szüksége a második rész teljes körű élvezetéhez, a rajongók örülnének neki. Azonban a fejlesztők nem erősítették meg, hogy készülne ilyen.
1677002377

Ezekkel a játékokkal bővül az Xbox Game Pass február második felében

Számos új címmel bővül az Xbox Game Pass felhozatala, ám sajnos néhány játéktól el kell búcsúznunk február végén.
1676473200

Újabb játékok távoznak a Game Passből

A következő két hétben több játék is elhagyja a Microsoft előfizetéses szolgáltatását, ezek egy része eddig is ismert volt, ám most már újabb címekről is tudni, hogy távoznak.
1616396400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Március vége felé közeledve végre ismét alaposan beindul a játékipar. A héten érkezik Josef Fares új kooperatív játéka, a Switch-tulajok az új Monster Hunter miatt dörzsölhetik a tenyerüket, de érdemes lesz odafigyelni a független fejlesztésekre is.
1615921200

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Hiába a lassú hónap, március második felében is óriási címekkel erősít az Xbox Game Pass. Az Outriders, a Star Wars: Squadrons, a NieR: Automata vagy a Pillars of Eternity 2 miatt biztosan érdemes benevezni - hogy csak néhány címet említsünk.
1588096800

11 címmel bővül a Google Stadia kínálata

A nemrég megrendezett Stadia Connect alkalmával jelentették be, hogy több nagy címmel is bővül a Stadia repertoára, olyanokkal, mint például a PUBG. A Stadia Pro-előfizetéssel rendelkezők ráadásul ingyenesen kergethetik a csirkevacsit.
1559566800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Június első hete a fantasy-rajongóknak kedvez majd, hiszen érkezik a Warhammer: Chaosbane és a The Elder Scrolls Online legújabb expanziója is. Ezek mellett érdemes lesz ránézni az új X-Men-filmre is a moziban.
1555398001

Octopath Traveler - hivatalos a PC-s változat

A Square Enix a korábbi pletykák, majd egy eltávolított blogposzt után hivatalosan is megerősítette, hogy a Nintendo Switchre már megjelent Octopath Traveler tényleg PC-s kitérőt kap. A premier június elején lesz esedékes.