Octopath Traveler SW

Zseniális látványvilággal várja a veterán JRPG-rajongókat a Square Enix.
Típus:

Amerikai toplista: győzött a Nintendo Switch

Az NPD Group közzétette az amerikai piac júliusi teljesítményére vonatkozó jelentését. A Nintendo Switch a múlt hónapban lekörözte a PS4-et és az Xbox One-t is, a legkelendőbb játék az Octopath Traveler lett.

Octopath Traveler teszt

A Square Enix nagy fába vágta fejszéjét: úgy próbálta meg modern elemekkel felvértezni a Switch-exkluzív JRPG-jét, hogy közben hűen idézi a 16-bites klasszikusokat. A fejlesztő ráadásul ügyesen csavar egyet rajta.

Nagyon jól fogy eddig az Octopath Traveler

A Square Enix a játék hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy a premier óta eltelt pár hét leforgása alatt máris elérte az egymilliós eladási határt az Octopath Traveler, ami elég szép eredmény egy Switch-exkluzív JRPG-től.

Brit toplista: megint nem tudták legyőzni Crasht

Nagyon jót tett a felújított Crash-trilógiának, hogy PlayStation 4 után több platformra is megjelent, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ugyanis szárnyal a nyári uborkaszezonban.

E3 2018: Új demót kap az Octopath Traveler

Hiába közeledik az Octopath Traveler megjelenése, a játékosok már a napokban belenézhetnek a játékba - másodszorra is. Az E3-as Nintendo Directből tudtuk meg, hogy újabb demót kap a Square Enix játéka.

E3 2018: Befutott az Octopath Traveler új trailere

A Square Enix a jövő hónapban hozza el Nintendo Switchre az Octopath Travelert, amely a kiadó több évtizedes JRPG-hagyományát viseli magán. A "2D-HD" anyag kézzel rajzolt hátterekkel és barnás tónusokkal operál.

Bejelentésözönt hozott a Nintendo Direct

Hiába volt mindössze harminc perc hosszú, számtalan bejelentést hozott a tegnap esti Nintendo Direct. Egy csokorban foglaltuk össze nektek a műsor fontosabb híreit és látnivalóit.

Még több bejelentés a Nintendótól

Számos új kedvcsinálóval és megjelenési dátummal szolgált a kiotói vállalat a legutóbbi Nintendo Directben. Jön a Mario Party: The Top 100, demót kapott a Project Octopath Traveler, és az új 3DS-es Kirbybe is belenézhetünk.