Layers of Fear 2 PC, PS4, XBOXONE

A Layers of Fear és az Observer alkotóinak új projektje.
Típus:

Launch traileren a switches Layers of Fear 2

Az ígéretekhez hűen május 20-án a Nintendo hibrid konzolján is törlesztette a lemaradását a Bloober Team horrorjátéka, a Layers of Fear 2, aminek - pár napot megkésve - megérkezett a launch trailere is.

Nintendo Switchre látogat a Layers of Fear 2

Lassan már két éve annak, hogy a Bloober Team horrorjátéka, a Layers of Fear 2 megjelent PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra - a csapat pedig most úgy gondolta, hogy ideje egy újabb platformmal bővíteni ezt a listát.

Az Epic Store folytatja a halloweenezést

Ezen a héten egy küszködő színész kálváriája és egy csapat jelmezes gyerek kalandja szerezhető be ingyen az Epic boltjából. Egy hét múlva harcba szállhatunk a Szellemirtók oldalán, és felfedezhetjük Black Hills erdejét is.

Halloweenre hangolnak az Epic Store ajándékai

Nem túlzunk sokat, ha azt állítjuk, a halloween már nem csak egyetlen nap - az egész októberi hónapnak jól állnak a rémségek. Látszólag ezzel a mentalitással válogatta össze az ingyenjátékait az Epic Games Store is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.

Május végén érkezik a Layers of Fear 2

Készen álltok egy kis rettegésre egy tengerjáró fedélzetén? A Layers of Fear második része végre megkapta a gépigényét és a megjelenési dátumát. Már nem kell túl sokat várnunk - május végén esedékes a premier.

Layers of Fear 2 - ha lesz Switchre, késni fog

Noha még azt sem tudjuk pontosan, hogy mikor érkezik a Bloober Team horrorjátéka, ráadásul Switchre be sem jelentették, a fejlesztők álláspontja az, hogy a premierkor ne várjuk a játékot a hibridkonzolra. Érdekes kommunikáció.

Közel negyedóra a Layers of Fear folytatásával

Sokat még nem lehet tudni a tavaly ősszel bemutatott folytatásról, az viszont már biztos, hogy a játék főhőse egy tengeri hajón ragadt színész Hollywood fénykorából, így a korhű némafilmes időkből nagyok sokat emel át a játék.

Layers of Fear 2 - trailer és fejlesztői napló érkezett

Egy friss, hátborzongató trailerrel és a fejlesztőinapló-sorozatának első epizódjával jelentkezett a Bloober Team. Utóbbiban a fejlesztők mesélnek a helyszínről, a történetről és arról, hogy mi inspirálta a folytatást.

Lelepleződött a Layers of Fear 2

Szépen megetetett minket a Bloober Team. Március óta tudjuk, hogy a csapat a némafilmek hangulatát idéző Project Méliès-n dolgozik, amely igazából a Layers of Fear folytatása lesz. Csekkold bemutatkozó trailert!