Battlefield V PC, PS4, XBOXONE

A Battlefield visszatért a második világháborúba.
1598364000

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.
1591893000

Tovább folytatódik az EA-játékok Steamre költözése

Nagyon megindult az Electronic Arts eddig Origin-exkluzivitásban tartott címeinek a Steamre való átvándorlása. Most a múltheti játékok után ismét olyan EA-játékok érkeztek meg a Valve platformjára, amelyek eddig gondosan el voltak zárva onnan.
1591812000

A Battlefield 6 visszatérne a modern hadviseléshez?

Ahogyan egyre közeledünk a hamarosan esedékes EA Play Live rendezvényhez, úgy egyre inkább szállingóznak a Battlefield 6-ról a pletykák. Most lehet, hogy kiderült, hogy melyik korszakban fogunk háborúzni a következő részben.
1591281040

Megjelent a Battlefield V utolsó frissítése

Csöndben befutott a Battlefield V nyári és egyben utolsó frissítése, ami után a DICE már legfeljebb csak hibákat javítgat. A frissítés egy új és egy újragondolt pályával érkezik, valamint számos új fegyverrel és járművel.
1588140000

Jövőre akár jöhet is a Battlefield 6

Miközben a DICE kezd leállni a legutóbbi live service játékainak támogatásával, az Electronic Arts terveiből az rajzolódik ki, hogy a Battlefield-sorozat következő része akár már 2021-ben megjelenhet.
1587711600

A Battlefield V a nyáron utoljára frissül

A Battlefield V-tel a széria visszatért a gyökereihez, már ami a korszak kiválasztását illeti. A II. világháborús harcok azonban hamarosan végpontjukra érnek: a nyári frissítés után több nagy újdonsággal már ne számoljanak a rajongók.
1583391600

Battlefield V - visszatér a régi TTK

A tavaly decemberben bevezetett TTK (Time to Kill) az újonnan érkező játékosokat akarta segíteni azzal, hogy lassított az akció tempóján. A rajongóknak nem jött be az újítás, úgyhogy visszaáll a régi rendszer.
1580466622

Fallen Order - messze a várakozások felett teljesített

Az Electronic Arts is megtartotta aktuális negyedéves beszámolóját, amiből kiderült, hogy messze a várakozások felett teljesített a Star Wars Jedi: Fallen Order, a bevételek 70 százalékát pedig a digitális bevételek adták ki.
1580230800

Battlefield V - irány a dzsungel!

Február elején rajtol el a Battlefield V frissítéssorozatának hatodik fejezete, az Into the Jungle. Ezúttal is a csendes-óceáni hadszíntér kapja a főszerepet, az összecsapások zömére azonban egy dzsungelben kerül sor.
1578654000

A GTA V volt a legnépszerűbb cím a PS Store-on

Legalábbis Európában. A Sony ismét összeszedte azokat a játékokat, amelyek a legkelendőbbek voltak 2019-ben a PlayStation Store felületén. Ezúttal több markáns különbség is észrevehető Európa és az USA listája közt.