Battlefield V PC, PS4, XBOXONE

A Battlefield visszatért a második világháborúba.
1553184000

Gameplay ízelítő a Battlefield V: Firestormhoz

Erre a hétre is jutott némi látnivaló, ami a Battlefield V battle royale-módjához igyekszik kedvet csinálni: ezúttal egy több mint háromperces gameplay trailerben veszi végig a DICE, hogy mire számíthatunk a Firestormban.
1552572000

Battlefield V - kedvcsináló a battle royale-módhoz

Az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette, hogy melyik nap élesedik a Firestorm fantázianevet viselő battle royale-mód a Battlefield V-ben, mindezt pedig egy új trailerrel is megfejelte.
1551998839

Frissítve: Battlefield V - nyakunkon a battle royale?

A hivatalos álláspont az, hogy a Battlefield V battle royale-módja, vagyis a Firestorm valamikor tavasszal élesedik. Most egy napi kihívás leírása azt sugallja, hogy már nem kell sokat várni az össznépi mókára.
1551110427

Túlfizetett az EA és az Activision CEO-ja?

Egy nonprofit szervezet, az As You Sow összegyűjtötte azoknak a cégvezetőknek a listáját, akiknek cégük alkalmazottaihoz képest kiemelkedően magas a fizetésük. A játékvilágból az Activision Blizzard és az Electronic Arts vezére is felkerült a listára.
1549623600

Videón a Battlefield „szíve-lelke”

This is Battlefield címen rajongói készítésű trailert kapott a Battlefield 1 és a Battlefield V, melynek szépsége, hogy előre megrendezett felvételek helyett csupán a játék multis részében rögzített jelenetekből áll össze.
1549454418

Jön az új Titanfall, NFS és Plants vs. Zombies

Megérkezett az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi negyedévét taglaló jelentés. A cég bevételei alulmúlták a várakozásokat, de a kiadó mégis bizakodva tekint a jövőbe, hiszen a nagy frencsájzok egytől-egyig új részt kapnak.
1549036800

Listán az RTX- és DLSS-játékok

Az Nvidia legutóbbi dobása a valós idejű sugárkövetés és a gépi tanulásra épülő DLSS vonalsimítási metódus, melyek ugyan technológiailag érdekes újítások, ám rengeteg energiát igényelnek a fejlesztőktől, így egyelőre ritkán fordulnak elő.
1547485214

Battlefield V - a héten folytatódik a Tides of War

A DICE és az Electronic Arts megerősítette, hogy a héten folytatódik a Tides of War, aminek legújabb eseménye a Lightning Strikes lesz, ami nemcsak új, heti kihívásokat, de új játékmódokat is tartalmazni fog.
1547229600

Erre képes az RTX 2060 a Battlefield V-ben

A CES 2019 során az Nvidia bemutatta a piacvezető GPU-szériájának legújabb, a korábbiakhoz mérten jóval kedvezőbb árú szereplőjét. Most a Digital Foundry szakemberei letesztelték, hogy mihez tud kezdeni a Battlefield V-tel.
1545908400

Battlefield V - jönnek a mikrotranzakciók

Loot boxoktól, vagy fizetős DLC-pályáktól szerencsére nem kell tartanunk, de januárban mégis megérkeznek a Battlefield V első mikrotranzakciós apróságai. A prémium valutát kozmetikai különlegességekre költhetjük majd.