Fallout 76 PC, PS4, XBOXONE

Multiplayer-orientált túlélőjáték a Fallout világában.

Fallout 76 - a bázisépítésről bővebben

Jegyezzétek meg jól a Garden of Eden Creation Kit (G.E.C.K.) nevét a Fallout 76-ban! Ez egy nagyon fontos eszköz az újdonsült túlélők számára, hiszen egy hordozható terraformáló kütyüről van szó. A nyersanyaggyűjtéshez ideális lesz.

Ilyen lesz a multiplayer a Fallout 76-ban

Noha a Fallout 76 alapból egy casual túlélőjáték, azért lehetőségünk lesz arra, hogy akár csapatba verődve tisztítsuk meg Nyugat-Virginia vidékét a mutánsoktól és erőforrásokat gyűjtsünk. Erre fókuszál a legújabb előzetes.

Fallout 76 - üdv Nyugat-Virginiában!

Ismerős és ismeretlen jelenetekből összevágott előzetest kapott az idei E3-on hivatalosan is megerősített, multiplayer-orientált Fallout 76. Az új felvétel többek között Nyugat-Virginia veszélyeire hívja fel a figyelmet.

Fallout 76 - Xbox One-on előbb rajtol el a béta

Frissült a Fallout 76 hivatalos oldala, így kiderült, hogy az idei E3-on bejelentett bétateszt, a B.E.T.A. először csak Xbox One-on lesz elérhető, míg a további platformokon csak később csatlakozhatnak a rajongók.

E3 2018: A Bethesda-bejelentések egy helyen

A Bethesda megint a - számunkra - leglehetetlenebb időpontban konferenciázott, és magyar idő szerint hajnalban kezdte el csepegtetni a bejelentéseit. A reggeli zűrzavar feloldására készítettünk egy gyors összefoglalót az újdonságokról.

E3 2018: Az első galériafrissítés

Az elmúlt két nap konferenciái nem múltak el nyomtalanul, rengeteg képet zsákoltunk be a közelgő sikervárományosokból. Lesz itt Halo Infinite, Shadow of the Tomb Raider, Battlefield V, Dying Light 2 és Fallout 76 is.

E3 2018: A Microsoft-bejelentések egy helyen

Tegnap este viszonylag későn, 10 órakor vette kezdetét a Microsoft E3-as sajtókonferenciája, amin ipari mennyiségben zúdították ránk a friss híreket. Következzen egy linkgyűjtemény a későn érkezőknek!

E3 2018: Fallout 76 - tedd megint naggyá Amerikát!

A Bethesda konferenciáján kiemelt figyelmet kapott a Fallout 76, így nemcsak főbb részleteket tudhattunk meg a játékmenetről, de bemutatkozott a játék gyűjtői kiadása, valamint pontos megjelenési dátumot is kaptunk.

E3 2018: Itt nézd vissza a Bethesda konferenciáját!

A Microsoft után hétfő hajnalban a Bethesda folytatja a konferenciák sorát. Biztosan előkerül a Fallout 76, ahogy a Rage 2-ből is friss gameplayt ígértek, de sokan Prey-bejelentést is jósolnak. Mindezt élőben követheted nálunk!

E3 2018: Megérkezett a Fallout 76 trailere

A Bethesda nem várta meg a saját showját, már a Microsoft konferenciáján levetítették a Fallout 76 bemutatkozó előzetesét. Az RPG világát egyelőre elkerülte a nagyobb pusztítás, helyenként egészen barátságos környezetet fedezhetünk fel.